Ja miałam dzisiaj słonka sporo, trochę chmur, wiatrzycho mroźny i temperatury niskie .BRRR!!!
O,,, dziękuję za tak miłe słowa.Ale u ciebie nie odniosłam wrażenia,że jakiś kolorów i kwiecia brak

A hosty uwielbiam.Ale po dzisiejszej nocy pewnie będzie z nich masakra.

A syn przed świętami skręcił nogę w kostce.Po raz kolejny na przestrzeni iluś lat.I okazało się ,że stworzył się rzekomy staw.
Czyli to brak zrostu kości. Dziś operowany, nacinamy,zszywane mięśnie i na śruby skręcane.I gips na 4 tyg.

Amanita-Dominiko Bardzo cię dziękuję za słowa uznania do mojej fotografii

Tulipany są piękne.
Hosty uwielbiam od iluś lat.I co roku jeszcze jakąś dokupię.Choć już ponad 80- odmian się uzbierało.
Natura jest cudna, pokazuje nam to np.W jajach drozda.Piękne turkusy.
Dziękuję za życzenia zdrowia dla syna .
aneczka1979-Anuś tulipany Happy Generation kupiłam, jeżeli pamieć mnie nie myli to w Lidlu.Na jesieni maja tam zawsze ciekawe odmiany.A i różne cebule duże.
Może kiedyś hostowisko powiększę. Kto wie,Co przyjdzie do głowy , jak teren nowych działek się uporządkuje.
korzo_m-Dorotko Tulipanki sa piękne.I tyle jeszcze ich kwitnie..Oby jak najdłużej, bo tak bardzo zdobią nasze ogrody

Ale właściwie, jak przekwitną to będą inne kwitły.Może przymrozek roślin dzisiaj dużo nie uszkodzi.
Tak, pogoda bardzo kapryśna, dziwaczna, uciążlliwa z tym zimnem

magnolia Ann

ciemiężyca- jeszcze mi nie kwitła , mam ją 3 rok, to może w tym roku

brunnera jack Frost

Hostki piękne- czy jeszcze taki widok zobaczę jak zajadę na dzialke ?