Co to za podwyższone rabaty ? Poproszę o zdjecie z boku
W warzywniku już tyle się dzieje... co to jest takie zielone ? Sałata już taka duża ?
Na przyszły rok odkupie od Ciebie oryginalnych nasion petunii
Domek dla pszczół jeszcze przede mną, muszę o takowym pomyśleć
Ewelina bardzo bardzo Ci dziękuję, zapraszam serdecznie. Seba w warzywniaku zielono od szpinaku, zeszłoroczny jesienny. Już do spożycia A te rabaty podwyższone to zwykłe drewniane skrzynie.Zanim powstał warzywnik w nich właśnie rosły warzywa i zioła. Teraz zostaną tylko zioła. Jestem wielbicielką upraw w skrzynkach. Nawet pomidory w szklarni w nich rosną. To jest wygoda i mniej chorób. Alania domek jest spory ale żeby owady nas naprawdę polubiły i zamieszkały u nas planujemy kolejny na części warzywnej. Drzewa owocowe też potrzebują zapalenia
Na koniec dnia kilka fotek. Wszystko w pąkach clematisy, piwonia, rh chcą kwitnąć a zapowiadają przymrozki
Martwię się czy kwiaty na drzewach owocowych są zapalone - jak nie owoców nie będzie.
Na posadzenie czekają winogrona
I perukowiec, który ma zastąpić w kompozycji czerwony klon palmowy. Niestety zmarzł w naszym klimacie.
Na koniec pochwalę mojego M za wykonanie lampy w altance
Witaj . Mnie też martwią te przymrozki. Przecież tyle roślin ma pąki . Ciekawe co to będzie a okryć wszystkiego przecież się nie da. Lampa bardzo pomysłowa . Brawa dla Męża . Pozdrawiam .