Ciągle zimno i mokro ,koszmar wszystko się prosi ciepla i słoneczka. Moje Olki
  Ciągle zimno i mokro ,koszmar wszystko się prosi ciepla i słoneczka. Moje Olki   Aż boje się patrzeć na nie taki błąd popełnić,nie pierwszy raz no cóż człowiek całe życie się uczy i głupi umrze
 Aż boje się patrzeć na nie taki błąd popełnić,nie pierwszy raz no cóż człowiek całe życie się uczy i głupi umrze 
 Ciągle zimno i mokro ,koszmar wszystko się prosi ciepla i słoneczka. Moje Olki
  Ciągle zimno i mokro ,koszmar wszystko się prosi ciepla i słoneczka. Moje Olki   Aż boje się patrzeć na nie taki błąd popełnić,nie pierwszy raz no cóż człowiek całe życie się uczy i głupi umrze
 Aż boje się patrzeć na nie taki błąd popełnić,nie pierwszy raz no cóż człowiek całe życie się uczy i głupi umrze 

.
 . .Dwa dni trzymała kwiatuszek
 .Dwa dni trzymała kwiatuszek  

. U mnie w domu mało słońca i wszystko okropnie cierpi. Gdzie ta wiosna?
 . U mnie w domu mało słońca i wszystko okropnie cierpi. Gdzie ta wiosna? podziwiam Twoja odwagę w wystawianiu roślin na dwór, ja sama marznę na dworze, więc ciepłolubom wolę na razie oszczędzić tej "przyjemności"
 podziwiam Twoja odwagę w wystawianiu roślin na dwór, ja sama marznę na dworze, więc ciepłolubom wolę na razie oszczędzić tej "przyjemności" 

, jak to dobrze pobuszować po wątkach, bo nie wiedziałabym, że takie cuda istnieją.
 , jak to dobrze pobuszować po wątkach, bo nie wiedziałabym, że takie cuda istnieją.

petunia robi naprawdę ogromne wrażenie. Niesamowite że jest taka odmiana.
 petunia robi naprawdę ogromne wrażenie. Niesamowite że jest taka odmiana.  
 . A fuksja, aż kipi.
 . A fuksja, aż kipi.  . No i hibiskus, moja miłość. Nigdy mi się nie znudzi oglądanie ich jak kwitną
 . No i hibiskus, moja miłość. Nigdy mi się nie znudzi oglądanie ich jak kwitną  .
 .