Witam wieczorem!
Dzień deszczowy, chociaż zapowiadał się pracowicie. Pracownik przyszedł i nawet zaczęliśmy coś działać. W międzyczasie zrobiłam porządek w tunelu tak w połowie bo stół i regał z pomidorami został, ale połowa tunelu obsadzona maluszkami! W południe zaczął padać deszcz i skończyło się...wypiliśmy kawę, pomocnik poszedł do domu, ja do koleżanki na
klechanie i zaświeciło słońce! Mam nadzieję, że nie było to jedyne słońce przed 15 maja
Karolino kocur ma nieco ponad rok, a nazwałam go starym znajomym bo jak był malutki przychodził do mnie co rano na pieszczoty
Pogoda fatalna! dzisiaj odwiedziłam sąsiadkę to w każdym polu stoi woda

Rolnicy nie sadzą ziemniaków, bo nie wjadą sprzętem

W prognozy przestałam wierzyć bo zmieniają je cały czas!
Tereniu słoneczko zaświeciło przed wieczorem...dobre i to bo woda trochę obeschła. Dzisiaj sporo spadło deszczu. Przywrotnik zaczął mi się siać w tym roku, a rośnie już kilka lat, więc na razie nie narzekam
Mam nadzieję, że i u Ciebie już nie pada i słońce się pokazało
Sylwio kukliki dostałam od Julci, a ona kupiła kwitnący i podzieliła tego kwitnącego dla mnie więc pewnie stąd kwiatki, Twoja może młoda roślinka

Z tulipanów zostały czerwone, miałam sporo białych ale wszystkie przepadły
Agnieszko były tylko 3 rodzaje, dlatego jeden się powtarza. Zaletą jest to, że to glina i wyglądają wyjątkowo ładnie. Potrzebowałam trzy jednakowe doniczki na zatrwian, który pójdzie na zimę do domu. napisy mi nie przeszkadzają

Aguś a u mnie ciągle podlewa ...z góry!
Dorotko i ja się cieszę, że po latach znowu się spotkamy

Mam nadzieję, że słonko nam zaświeci chociaż na chwilę a mokro niestety jest cały czas! Obiecuję że telefon będę miała i to postaram się złapać zasięg
Kasiu miałam tego narcyza już kiedyś jednego, ale przy przesadzaniu go zaprzepaściłam

Z zakupu sporo pomyłek ale na szczęście narcyz jest. Musze się przyznać, że pachnący ma w nazwie ale nie wąchałam rośnie niziutko i łebkiem w dół w miejscu gdzie trudno nawet uklęknąć

Ja byłam w LM 2 maja i co godzinę miały być jakieś przeceny, ale cebulowych nie przeceniali...oni jak Cie widzą to chyba przeceniają rośliny

Dzięki

i również ściskam i bardzo się cieszę że Marta zmobilizowała nas na ta sobotę
Ewciu przyjazd dziecka ile by ono lat nie miało jest zawsze dla nad radością, więc nie dziwię się że wyjazd spadł na dalszy plan

Skoro ogród jest niedaleko będziesz miała jeszcze wiele okazji go odwiedzić.
Ewciu 2013 rok został pozbawiony zdjęć...przykre to na takim FO gdzie zdjęcie jest dopełnieniem treści

Konsekwencja i upór prowadzą do celu

Dobrej nocy Ewciu
Beatko kochana zapakuję laptop z Wami wszystkimi do walizki z wtedy jak inni będą łykać seriale jak ucieknę na FO. Muszę pamiętać o słuchawkach, żeby nie słyszeć tv
Dobrej nocy!