PEPSI 
kamieni nigdy dosyć

zawsze gdzieś można je umieścić

Dzisiaj przeniosłam kamienie wapienne ,,są lekkie, ciągle wędrują"na kawałek z paprociami. Wyrzuciłam z tego miejsca agrotkaninę, miejsce od razu wygląda ładniej. Paprocie dopiero zaczynają rosnąć.
Skalniak jest też do małej poprawki, poczeka do jesieni. Teraz tylko trzeba go odchwaścić. Małgosiu, fakt skalniak błyskawicznie ,,wrasta'' w ogród...na jesieni będzie na pewno już co oglądać
Zuzia111 
próbowałam ,,uspokoić'' kolory na rabatach, nie potrafię. Co spojrzę to było za monotonnie, wolę babcine rabaty...bardzo kolorowe. Ktoś coś napisze...nie koniecznie trzeba coś takiego robić. Każdemu podoba się coś innego, i fajnie...jest co podziwiać w ogrodach.

ciągle pamiętam wpis na innym forum, kamienie otoczaki zostawione wysoko na ziemi...sposób stary i nie praktyczny

Wkopałam kilka do ziemi, ładnie wyglądają jak deszcz pada. Jak jest sucho wcale ich nie widać. Inne zostały ustawione wyżej...mają swoja fakturę, jest co podziwiać. Rośliny na takim tle też ładniej się prezentują. W ogrodzie rosną też floksy

posadzone są na jednej rabacie...jak podrosną można je będzie porozrzucać w różnych miejscach.
kogra

powiem Ci że nie do końca tak jest

znajoma podziwiając rośliny skalne...weszła nie patrząc pod nogi. Wydeptała rośliny zlewające się z podłożem. Nic nie mówiłam, dobrze że w innym miejscu rosły takie same. Zostały wymienione.
Widocznie jak nie ma się z nimi do czynienia, nie zwraca się uwagi...że pomiędzy kamieniami mogą rosnąć 1 groszowe maluchy, w kolorze szarym