Witam zmęczona, ale zadowolona!
Ewuniu ten klonik ma takie listeczki ...takie chusteczki powieszone i przed przymrozkiem i po ma identyczne

W dotyku są zdrowe. Pogoda trochę zwariowana, bo niby słońce świeciło ale jakoś to słońce nie grzeje a poza tym wiatr potwornie zimny i mocny wiatr ze wschodu!
Dziękuję i Tobie życzę pogodnej majówki
Karolino nie uważałam i cały dzień z przerwą na obiad spędziłam w ogrodzie

Zdjęcia jeszcze będą
Basiu słońce wstaje i nastaje radość...dzień się rodzi! Dlatego tak lubię moje poranki w ogrodzie
Aniu niestety wiosna nas nie rozpieszcza

zimno, wiało ale dobrze że nie lało

Dzień w sumie udany!
Ewciu ja nie mam nadziei, ale widzę że siewki z nasion od Małgosi przetrwały zimę, tylko jak je posadzić żeby chciały zostać

Chociaż mówią że nic na siłę

Potrzebuję jeszcze pomocnika i muszę coś zrobić ważnego przed wyjazdem, miał dzisiaj przyjść ale pewnie

Na razie robię to co na zewnątrz, bo chyba znowu będzie padać to wtedy dalej w tunelu posadzę pomidory. Niestety dojrzałam do kupna nowej folii po ostatnich wiatrach po prostu ta się nie nadaje. Może jutro podjedziemy do LM bo tam widziałam

taką gotową.
Ewciu masz flagę, bo jutro jest święto flagi, moja już wisi!
Kasiu dziękuję
Witaj
Iwonko 
antybiotyk zadziałał chociaż już się kończy a ja czuje że jeszcze nie całkiem jest ok!
Póki pogoda dopisuje to nie schodzę z ogrodu przed wieczorem, niestety zimny wiatr mnie przeraża i ciągle chodzę oczapkowana

Osie gniazda są pyszne! u mnie był czas że wymyślałam różne wersje i pamiętam zrobiłam nawet z nadzieniem z białego maku ...takie niby marcińskie gniazda

Teraz powiem Ci szczerze rzuciłam całkowicie słodkości i białą mąkę. Słodzę na trzeba jedynie miodem. Powiem że jestem zadowolona z efektów i wcale nie brakuje mi słodkości, chociaż w domu jedzą kuszą ale się nie ugnę

Iwonko dziękuję i życzę cieplejszej aury i cieszmy się ogrodami
Bartku a u mnie tak wiało, że kiełbasa z grilla wylądowałaby u sąsiada

Niestety wiał mocny i zimny wiatr

a dlaczego robiłeś zdjęcie na leżąco? czyżby grill był mocno zakrapiany
Dobry wieczór
Ewuniu calko zaiste rękawiczki cały czas były na rękach a jedynie do obiadu i robienia zdjęć dałam rękom odetchnąć

Mam dwie córki, ale jedna nieskora do pomocy, a druga ma swój większy ogród i prędzej ja jej coś pomogę jak tam jadę. Niestety praca w środku dnia jest dobra, bo można się wyspać ale z tego dnia nic nie ma

Jesteś dobrą córeczką

Ewciu wiele osób przysyłało mi sasanki, siewki i ja nie wiem co jest w moim ogrodzie że są jeden sezon. Teraz kupiłam dwie białe ...jest jedna bo na moich oczach jedną coś wciągnęło, zostały tylko patyczki z pączkami w powietrzu, druga na razie rośnie. To życzę owocnej pracy na swoim
Dzisiaj poświęciłam sesję skalniakowi
Dobrej nocy!