ISIU- dziękuję za odwiedziny, w naszej części kraju słoneczko świeci i lekki mrozik, oby tak było do wiosny, dziękuję za PW.
IZO- dziękuję za odwiedziny, zostało mi do pokazania jeszcze tylko kilka roślin,cieszy mnie że znajdujesz coś dla siebie.
EWO - AVE - dziękuję za odwiedziny, nazbierało się tych roślin trochę, ogród duży , to i jest gdzie sadzić.
ASZKO- dziękuję za odwiedziny, zachęcam do zakupu kuningamii, w Twoim rejonie będzie rosła bez zimowych problemów.
ZYTO- dziękuję za odwiedziny, kalmia w zupełności może rosnąć w donicy, byleby miała kwaśną ziemię i chociaż trochę cienia, mam w inspekcie kilka sadzonek, oby się ukorzeniły, zobaczymy wiosną.
EWO-JANINO- dziękuję za odwiedziny, hortensję posadziłem do dołka wypełnionego kwaśnym torfem, z uwagi, że krzew się rozrasta, jesienią tego roku ,bez usuwania hortensji usunąłem zwykłą ziemię naokoło 30 cm dookoła krzewu i przestrzeń tą wypełniłem kwaśnym torfem. Mam nadzieję że teraz znacznie się powiększy system korzeniowy hortensji i przełoży się to na cały krzew.
Dzisiaj przedstawię zdjęcia również pięknego krzewu: