Lidziu fajnie ze zajrzałaś, specjalnie dla Ciebie zrobiłam im sesję zdjęciową. Chyba wiem czemu z marnym skutkiem uprawiałam dymkę, ostatnio doczytałam i wyszło że albo za płytko albo za głęboko ją sadziłam. Szczypiorek mam wieloletni, a i wysieję w tym roku nasiona czosnkowego.
Karolinko dziękuję akurat na ten kawałek wychodzą okna, a kiedyś rosły tam ziemniaki, wolę obecny obrazek
Odmiana zapewne ma znaczenie, ja dotychczas stawiałam na czerwone cebule, w tym roku mam żółtą może to jest jedna z tych dwóch o których wspomniałaś. Mam też rozsadę cebulki exhibition. U mnie też rośnie taki wieloletni szczypior - na zielniku koło domu. O to sporo masz atrakcji ogrodniczych, super

Ja podobnie muszę wszędzie dojeżdżać, przynajmniej swoje ogrody mamy na miejscu
Z tego co udało nam się ustalić nasz pies jest mieszańcem foksteriera parson russell terrier i gładkowłosego. Jak większość terierów nie jest polecany dla małych dzieci i starszych osób.
Jest bardzo samodzielny, dość hałaśliwy i możliwe że przy tym bardzo czujny i uparty. Dogaduje się z większością psów, niecierpi kotów (niestety). Nadaje się na psiego terapeutę dla znerwicowanych psów, otóż nie reaguje na ujadającego zza płotu psa, a próbuje mimo wszystko nawiązać z nim przyjazny kontakt i zdarza się że pies po drugiej stronie zmienia zachowanie i udziela mu się spokój mojego psa. Jeśli chodzi o ludzi to zależy, jeśli ktoś boi się psów, albo nie właściwie się zachowuje to może mieć z nim problem, ale jeśli ktoś lubi psy i się ich nie boi to mój pies odda mu to samo