Przemilczeć nie mogłem bo to Ty jesteś autorką wspaniałego zdjęcia Mi się mogło tylko oberwać za użycie go w prywatnych celach bez Twojej zgody a że dzięki Tobie kilkanaście osób wzruszyło się i wywarło to na nich takie wzruszenie to musiałem podzielić się z autorką zdjęcia taką nowiną.
Może czas pomyśleć nad wydaniem kalendarza ?
Za dziękuję
Maryniu , Mariuszu to powiem wam ,że czytając ten wpis o baziowej fotce i ja się bardzo wzruszyłam . Nasi rodacy wyjeżdżają za granicę w poszukiwaniu pracy , niektórzy zostają już tam na stałe ,ale jednak tęsknią za rodzimymi widokami. I tak nie wiele potrzeba , aby kogoś uszczęśliwić.
Szczególnie w ten świąteczny czas....Brawo Wy....
No i po świętach... nie będę oryginalna jeżeli powiem, że wiosna płata nam figle..
Tęsknota za wyjściem do ogrodów chyba wszystkim doskwiera!
U mnie śniegu nie ma, temp,ok.7st i pada deszcz , przymrozków nie zauważyłam o 6 rano było 2st.na I p.
Musimy przeczekać ten trudny czas... Mariuszu, Olu,Izko,- pozdrówka ślę!
No popatrz Maryniu, ile osób docenia Twój kunszt fotografa amatora.
Teraz nie tylko w kraju, ale za pośrednictwem Mariusza, będziesz niosła radość Polakom w dalekiej Australii.
Gratuluję wyróżnienia, które dało wzruszenie krajanom na obczyźnie. Jesteś wielka.
U mnie właśnie pokazało się nic nie pada... Stasieńko dziękuję za uznanie! Po prostu fartnęło mi się ! Podobno... piękno leży w oku patrzącego... Nic dodać nic ująć...
Śliczne kwiatuszki epimediów, moje nie zdążyły zakwitnąć niedzielny przymrozek je załatwił to przynajmniej u Ciebie sobie na nie popatrzę. u Ciebie nawet przymrozku nie było a u mnie to dzisiaj nawet śnieg padał na szczęście szybko się rozpuścił.
Za oknem prawdziwa wiosna ... zielono , nic nie pada , nic nie leży /śniegu u mnie nie było/ na noc -3st w prognozie ,przyświeca słoneczko ale na termometrze tylko 5st trzeba czekać na poprawę..
Iwonko przymrozku trochę było i u mnie ,nie wiem co tam na moich włościach słychać.. Nie wiem co umarzło.Posiłkuję się fotkami sprzed świąt ...Mam nadzieję, że jutro się uda zobaczyć...
Dziękuję za odwiedziny!
widok za oknem / od kilku dni niezmienny/- fotki dzisiejsze oczywiście
Witaj Maryniu poświątecznie. Twoje fotopstryki jak zwykle urocze. Historia fotki baziowej rzeczywiście wzruszająca. Brawo Ty.
Moje małe epimedia obmarzły. Znowu nie zobaczę kwiatów. Tak bardzo mi się marzy aby rozrosły się i zakwitły jak Twoje.
Ty przynajmniej widzisz licznik, ja nawet nie wiem, gdzie się go sprawdza.
Zawsze miło jak ktoś się odezwie, takie pisanie sobie a muzom nie jest miłe
Dlatego ja zawsze się wpisuję kiedy tylko mam okazje zajrzeć
Zdjęcia staram się robić coraz lepsze, ale nie zawsze mi wychodzi
Zbieram na aparat.
Pogodę mamy podobną, ale Twoja wiosna zdecydowanie bardziej zaawansowana.
Maryniu, z tego co czytam, wnioskuję, że pogodę mamy podobną. No może z tą różnicą, że u mnie jak dotąd nie mroziło. Jeszcze wszystko przede mną.
Jednak Twoja wiosna zdecydowanie wyprzedza moją. Widać do Ciebie bliżej miała.
Zdjęcia, jak zawsze, zachwycające.
Witaj Maryniu. Piszesz ,że nie wiesz co słychać na działce. U mnie zmroziło jedną magnolię,kwiaty tarczownicy i jeszcze parę. Jestem ciekawa jak tam Twoje roślinki przeżyły. U mnie było-5. Dziś cit lepiej ale zimno nadal.Wszystko przystopowało.
Jak się nazywa ta roślina, która ma te drobniutkie białe kwiatki? To jakiś żylistek?
Piękne zdjęcia, jak zawsze
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Witaj Halinko! Dziękuję za uznanie dla moich fotopstryków...
Epimedia swoje może dzisiaj uda mi się zobaczyć w jakim stanie przetrwały powrót zimy. anabuko1 Aniu dziękuję! Gosiu-Margo chodzi o ilość wyświetleń ,lubię popatrzeć na stan po wklejeniu zdjęć i później...
Zaawansowanie mojej wiosny na dzień dzisiejszy mam nadzieję ustalić... Lucynko Miejmy nadzieję, że już będzie tylko lepiej! Mam ok.10 st,słoneczko raźnie przyświeca dzisiaj!Za pochwałę zdjęć bardzo dziękuję! Biedronka641 Alu aż mnie skręca co tam zastanę dzisiaj, jeżeli uda mi się na nią dotrzeć dzisiaj bo jutro pogoda znów Moniko białe kwiatuszki to tawuła szara Bardzo mnie cieszy, że podobają się i Tobie zdjęcia!