Na Polnej... działka pachnąca różami...
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Polnej... działka pachnąca różami...
Gabi Cudowne zdjęcia pięknych ukwieconych rabat
Można patrzeć i patrzeć bez końca, zapominając o tym co za oknem .

- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też się zachwycam
Jakoś nie umiem stworzyć takich pięknych wiosennych rabat.
Chciałbym mieć tak gęsto.
Humor mam nadzieję mimo wszystko lepszy.
Chociaż pogoda jest okropna. Mnie się nawet wyjrzeć na dwór zrobić zdjęcia
Jakoś nie umiem stworzyć takich pięknych wiosennych rabat.
Chciałbym mieć tak gęsto.
Humor mam nadzieję mimo wszystko lepszy.
Chociaż pogoda jest okropna. Mnie się nawet wyjrzeć na dwór zrobić zdjęcia
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Madziu, masz rację... dobrze że je zrobiłam, bo po środowej wizycie wyglądało jakby walec rozjechał wszystko... normalnie armagedon...
ten mokry śnieg, a było go dużo, położył plackiem nawet korony cesarskie, a one mają mocne i grube pędy... żal było patrzeć...
Jadziu, miłek kwitnie jak nigdy... i obficie i długo... to pewnie za sprawą tych zimnych dni... oby jak najdłużej...
Aniu, ja też jeszcze będę robić płot wiklinowy z drugiej strony, gdzie teraz roście winobluszcz... jest już tak ciężki i gruby, że boję się że przy większej wichurze powali siatkę... i powiedziałam sobie, że już nie będę się trudzić z obcinaniem żywopłotów, choć nie powiem, ładnie wyglądają...
Czereśnia moja to już duże drzewo, ale po dzisiejszej nocy nie wiem czy nie przymarzła...
Ja jem jabłka sporadycznie i muszę się pilnować... mój żołądek ich nie lubi...
Halinko, te zdjęcia były z przed tych śnieżnych dni... w środę było okropnie... też wszystko leżało...
Ewciu...
Dorotko, telepią się i to jak... muszę wyciągnąć statyw, wtedy będzie lepiej...
Cebulowych mam rzeczywiście sporo, ale zdjęcia są tak zrobione, że nie widać pustych miejsc... a tych też jeszcze mam sporo...penie drugie tyle cebul by się zmieściło...
Pamiętam epimedium... to dobrze że Ci tak fajnie rośnie... ja też nie zawsze umiem zrobić zdjęcie, a szczególnie gdy wieje i to choćby trochę.. te drobne kwiatuszki od razu się ruszają... a są tak fotogeniczne...
Wiolu, dzięki...
Ewelinko, no zołza... mówię Ci... już nie raz zastanawiałam się jak wytrzymuje ze mną mój połówek...
Gosiu, a ja myślę że to bardziej kwestia ujęcia tych kwiatów... też nie jestem do końca zadowolona z rabat, a szczególnie gdy oglądam zdjęcia innych dziewczyn z setkami cebulowych... jesienią znowu dokupię kilka opakowań, i będzie git...
ten mokry śnieg, a było go dużo, położył plackiem nawet korony cesarskie, a one mają mocne i grube pędy... żal było patrzeć...
Jadziu, miłek kwitnie jak nigdy... i obficie i długo... to pewnie za sprawą tych zimnych dni... oby jak najdłużej...
Aniu, ja też jeszcze będę robić płot wiklinowy z drugiej strony, gdzie teraz roście winobluszcz... jest już tak ciężki i gruby, że boję się że przy większej wichurze powali siatkę... i powiedziałam sobie, że już nie będę się trudzić z obcinaniem żywopłotów, choć nie powiem, ładnie wyglądają...
Czereśnia moja to już duże drzewo, ale po dzisiejszej nocy nie wiem czy nie przymarzła...
Ja jem jabłka sporadycznie i muszę się pilnować... mój żołądek ich nie lubi...

Halinko, te zdjęcia były z przed tych śnieżnych dni... w środę było okropnie... też wszystko leżało...
Ewciu...

Dorotko, telepią się i to jak... muszę wyciągnąć statyw, wtedy będzie lepiej...
Cebulowych mam rzeczywiście sporo, ale zdjęcia są tak zrobione, że nie widać pustych miejsc... a tych też jeszcze mam sporo...penie drugie tyle cebul by się zmieściło...

Pamiętam epimedium... to dobrze że Ci tak fajnie rośnie... ja też nie zawsze umiem zrobić zdjęcie, a szczególnie gdy wieje i to choćby trochę.. te drobne kwiatuszki od razu się ruszają... a są tak fotogeniczne...
Wiolu, dzięki...
Ewelinko, no zołza... mówię Ci... już nie raz zastanawiałam się jak wytrzymuje ze mną mój połówek...

Gosiu, a ja myślę że to bardziej kwestia ujęcia tych kwiatów... też nie jestem do końca zadowolona z rabat, a szczególnie gdy oglądam zdjęcia innych dziewczyn z setkami cebulowych... jesienią znowu dokupię kilka opakowań, i będzie git...
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie im chłodniej tym dłużej utrzymują sie kwiaty w ogródku .Upał zaraz je spali i tyle z radości .Mszyce już sobie urzędują na liściach nawet takie zimno ich nie odstrasza.Dzisiaj na Jacques Cartier zauważyłam szykującą sie do złożenia jaj Bruzdownicę
Historyczne to dal niej chyba rarytas ,bo idą na pierwszy ogień 

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Ach, jakże kolorowa, cudna wiosna u Ciebie!
Tyle kolorów, tyle kwitnącego kwiecia, aż trudno uwierzyć, że przy takiej zimnicy tak to wszystko pięknie wygląda. Mieszkasz chyba w jakimś podgrzewanym rejonie?
U mnie wiosna w powijakach, a większość cebulowych czai się pokulona z zimna. Widokami z tak ukwieconych ogrodów jak Twój mogę się rozgrzać i pomarzyć, że może wreszcie i do mnie kiedyś zawita ta prawdziwa wiosna.

- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Gabi cebulowych u ciebie od groma.
Pięknie to wygląda. Muszę dokupić na jesieni i dosadzić gdzie się da. Powiem ci że moja serduszka padła od tych przymrozków. Smętnie leży na rabacie.
Miejmy nadzieję że twojej koszulka z agro pomogła. Trzymam kciuki.

Miejmy nadzieję że twojej koszulka z agro pomogła. Trzymam kciuki.

- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Gabi,
Dzień dobry
nieśmiało zaglądam do Twojego wątku, Masz piękne wiosenne rabatki , cieplutko robi się na serduszku
widząc tyle kwitnących ślicznotek. Gabrysiu, współczuje z powodu śmierci Twojej Mamy, musimy sie pogodzić że osoby, które kochamy odchodzą . Wiem co to znaczy, bo w styczniu po długiej chorobie odeszła moja Mama

widząc tyle kwitnących ślicznotek. Gabrysiu, współczuje z powodu śmierci Twojej Mamy, musimy sie pogodzić że osoby, które kochamy odchodzą . Wiem co to znaczy, bo w styczniu po długiej chorobie odeszła moja Mama

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Gabi festiwal wiosny u Ciebie choć pogoda naprawdę delikatnie mówiąc marudna. Widzę u Ciebie Jagodowiec, miałam dwa razy i niestety gdzieś sobie poszedł czy możesz mi coś o nim napisać jak u Ciebie się sprawuje bo raczej powinna to być roślina mało wymagająca, no może nie lubi przesuszenia.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Gabi u Ciebie prawdziwa feria barw.
Aż mi humor od samego się poprawił.
Powiedz mi czy znasz nazwę tych pomarańczowych tulipanów w kępie? Cudnie wyglądają.

Powiedz mi czy znasz nazwę tych pomarańczowych tulipanów w kępie? Cudnie wyglądają.
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Gabi - zaglądam i zaglądam i domagam sie kolejnych zdjęć! Stanowczo!
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Paczka? U mnie potrzeba jakiś paru setek, żeby wyglądało jak u dziewczyn
Chyba nigdy się nie uda
Chyba nigdy się nie uda
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witam po długiej przerwie... dużo się działo, i dlatego tu nie zaglądałam...
Mam nadzieję że teraz będzie już z górki...
A u mnie tak ... na razie kilka zdjęć, bo zaraz jadę na imprezkę...
Mam nadzieję że teraz będzie już z górki...
A u mnie tak ... na razie kilka zdjęć, bo zaraz jadę na imprezkę...

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabi no to naimprezowałaś
a nam zostawiłaś cudne fotki .Podobają mi się te ostatnie bodziszki i iryski. Królewiczostwo fajnie się wyleguje w słonku

- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Piękne widoki
i umiesz je pokazać, świetne zdjęcia 

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia