Róże kocham,hortensje podziwiam,byliny poznaję-Annes 77

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Róże kocham,hortensje podziwiam,byliny poznaję-Annes 77

Post »

Iwonko to był ten jeden dzień,kiedy mogłam nacieszyć się tulipanami.W nocy ma spaść temperatura i już się obawiam ;:224
Pąki magnolii ...mam sporo na Yellow Bird jeszcze ściśniętych,oby za mocno nie zmroziło ;:131
Na balkonie czekają szałwie w szeregu stoją,a u Ciebie powojniki ;:108 A właśnie miałam składać zamówienie online na clemki.
Jeszcze nie wiem gdzie zamówić?

Wiolujak to dobrze,że pojechałam w poniedziałek.Teraz nie wiem,kiedy pojadę,a tak mam choć na fotkach troszkę słońca ;:3
Dalia hmm chyba po niej.Kiedy sprawdzałyśmy stan dalii po zimie to jakieś korzonki się ostały,ale nie były oznaczone.
I teraz nie wiem do końca,czy coś z niej zostało,czy poszła na stracenie.Dalie kupowałam 8 lat temu i co roku pięknie kwitły,a ja ich nie doceniałam ;:222 :oops:
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Ania, pięknie wystartowały tulipany ;:oj U mnie niewiele kwitnących, a jeszcze od rana mieliśmy śnieg i deszcz ze śniegiem. Wczoraj przymrozek -2... masakra jakaś.. płakać się chciało jak widziałam pozginane pod ciężarem śniegu pąki ;:145
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Kontakt:

Post »

Aniu
Dalia cudna jak i inne kwiatki :) Oby tylko ten ataki zimy który mamy w Polsce nie zaszkodził im ;:333
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33

Post »

Ciepło w lubuskiem, pięknie wszystko rozkwitło Aniu :) Moje dalie już wsadzone do donic, siedzą w altance póki co.
Awatar użytkownika
bejsonki84
200p
200p
Od: 7 maja 2014, o 11:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie masz już w ogródeczku ;:oj A hiacynty jakie grubaski ;:oj Mi wszystko stanęło w miejscu przez tą zimnicę :evil:
Dbasz jakoś specjalnie o magnolię Yellow Bird? Ja mam swoją 3 rok i tylko raz zakwitła 1 kwiatkiem. Jest ciągle mała i nie rozgałęzia się. Stoi taki metrowy, pojedynczy patyk i to cała moja magnolia :evil:
Pozdrawiam Werka
Po­cie­szam się myślą, że zwierzęta ni­jakiej świado­mości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zroz­paczo­nych is­tot na świecie.
Wisława Szymborska
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Kolorowo u ciebie i wiosennie ;:215 Mimo przymrozków. Dziś u mnie już cieplej i słonecznie. Ale to chyba zapowiada zimną noc.
Białe sasanki ci zanikły? A wiesz, że z nasionek od ciebie pierwszy raz zakwitły mi sasanki i mam właśnie białe ;:oj Mogę ci odesłać nasionka jak przekwitną to znów będziesz miała białe. ;:173
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Aniu, muszę pomyśleć i zorganizować u siebie kolorowy, wiosenny balkon...
... mam malutki, taki 3,30x 1 m, bo przy ocieplaniu bloku ukradli mi pół metra szerokości.... ale wiosną będzie przynajmniej przyjemnie popatrzeć, gdy nie będzie możliwości iść na działkę... miałam przez parę lat powojniki, ale biedne cierpiały w mocnym słońcu i wyniosłam je na działkę... teraz nie wiem co tam posadzić...
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Dalia piękna, jaka duża ;:oj
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu ależ pięknie cię przywitała działka ;:oj
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Witaj Aniu przyszłam z rewizytą i pozwoliłam sobie na przeczytanie Twojego wątku. Kwiaty masz piękne, ogród i te trawy śliczne urokliwe marzenie. Chciałam także złożyć Ci kondolencje z powodu babci. Wiem, że już trochu czasu upłynęło, ale wiem tez, że żal jeszcze długo będzie. W zeszłym roku zmarł mi tata 19 października i wiem co czujesz. W 2015 r w sierpniu odeszła mi mama. Ja również uczyłam się wszystkiego od nich to oni pokazali mi pierwsze kroki na działce i zaszczepili u mnie miłość do działki. Twoja babcia na pewno wszystko widzi i jest dumna z ciebie działkę masz przepiękną.
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Witaj Aniu ;:196 ale u Ciebie wiosennie wywołałaś mnie :wit rzadko bywam na FO ale raz po raz zaglądam do znajomy co u nich się zmieniło, co nowego wprowadzili do ogrodu :tan i jak u Ciebie nowe zakupy też tak przymroziło u mnie -4 chyba tulipanów szlag nie trafi bo szkoda by było jeszcze oczu nimi nie nacieszyłam.
pozdrawiam i miłego dnia ;:167
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Aniu, chociaż za oknem zimnica, w nocy przymrozki, to patrząc na Twoją wiosenną, pięknie ukwieconą działeczkę od razu na sercu lżej :D Oby wreszcie nastała ta prawdziwa, ciepła wiosna, bo to co mamy w tej chwili staje się już nie do wytrzymania. W ogrodzie wszystko stoi w miejscu i ten stan trwa ze dwa tygodnie. Dawno nie pamiętam tak paskudnej wiosny :?
Hiacynty masz niezwykle wypasione ;:215 Moje chyba niedokarmione, bo w ubiegłym roku wyglądały o niebo lepiej :roll: Zresztą mam ich stanowczo za mało.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ależ u ciebie mnóstwo róznych pięknych wiosennych kolorów.
Przyjemnie się oglada, takie ładne widoczki.
Czekam ;:40 na ocieplenie i zmykam do ogrodu :roll:
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Ja dziś jadę na dwie godzinki na działkę a tu niestety ani grama słońca. :oops: A liczyłam, że tulipany choć trochę tozchylą swe kwiaty. :roll:
Aniu mimo zimna w ogródku masz kolorowo. To bardzo przyjemny czas wiosenny. Ech gdyby tylko było kilka stopni cieplej. ;:224
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . Fajnie, że rośliny na balkonie cieszą Twoje oczy ;:333 . Działka przywitała Cię iście wiosennie ;:138 . Cudne masz tulipanki ;:333 a dalia przepiękna ;:oj . Szkoda, że jest tak zimno bo można by co zrobić na zewnątrz ;:173 . Pozdrawiam i słoneczka życzę :wit .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”