Beato już nie bądź taka skromna
Mieszkamy od siebie zaledwie kilka kilometrów, a różnice w rozwoju roślin są zauważalne.
To chyba zasługa południowego zbocza, na którym mieszkasz
seba1999 Sebastianie wierz mi ja skromnością nie grzeszę
Czy ja wiem czy taka duża różnica,chyba nie .Pewnie okolica ma wpływ i umiejscowienie naszych działek .Tak czy siak wszystko sobie radzi w każdych warunkach,jedno szybciej,drugie wolniej ,ale jest co podziwiać.U każdego coś innego
Jesuuu... ja się rozpłaczę. Wszystko tak pięknie rośnie a moje roślinki pewnie marnieją w niepielonym ogrodzie...
No nic, skupię się na balkonie póki co.
witch Agnieszko ,wiem co czujesz i szkoda roślinek w ogrodzie ,ale dobrze,że masz balkon,który choć troszkę ci zrekompensuje brak możliwości pracy i bycia w ogrodzie.Życie czasem jest przewrotne
Kochana tobie jak i wszystkim forumowiczom życzę spokojnych Świąt Wielkanocnych.Samych dobrych chwil w ogrodzie jak i życiu codziennym,dużo uśmiechu a mniej trosk i prze de wszystkim dużo,dużo zdrowia.Jak zdrowie jest to reszta też jakoś leci .
Tulipanki w pełnym rozkwicie.Mróz je rano położył,ale szybko się pozbierały
Moja druga magnolia malunia,ale ma dwa pąki,z których wychodzą takie cudeńka
Beatko pięknie, tulipanki faktycznie efektowne, pigwowiec w pąkach jeszcze trochę i zakwitnie, powiedz mi czy owocuje Ci normalnie ? bo u mnie jeden nie chce
kasia100780 Kasiu ja do tej pory nie mogę dojść do siebie.Drzewka na pniu pokładły się od ciężaru mokrego śniegu,musiałam je otrzepywać ,do tego ciągle sypie gęsty śnieg a ja miałam tyle planów .Najgorsze,że nie przestaje i do tego wieje
Maskara to co ja widzę. Najgorszy scenariusz dla ogrodnika o tej porze. Niby to normalne w kwietniu ale nie normalne do pomyślenia. Po tak wysokich temperaturach gdzie chodziło się na krótkim rękawku nastąpił powrót do kożuchów . Człowiek martwi się całą zimę czy rośliny przetrwają bo nie ma kołderki a na wiosnę jak wszystko buchnęło kwieciem to pada śnieg i wszystko łamię. U mnie śniegu nie ma ale -4 w nocy było. Precz zimo!!! Beatko jakie masz kolory żagwinów?
Ja Też nie chcę takiej zimy.brrr.
Oglądając te zdjęcia na się wrażenie,że to grudzień lub styczeń a nie kwiecień.
A wcześniejsze zdjęcia takie kolorowe, piękne, radosne