Alicjo, tak mi przykro z powodu chorób w rodzinie.
Mój M też załamany, a ja razem z nim. Wczoraj usłyszał wyrok z ust swojego lekarza.
Trzymaj się, kochana.
Za bratową trzymam kciuki.
Alu trzymaj się dzielnie kochana Bratowa jest w dobrych rękach,będzie wszystko dobrze.Ty denerwowaniem się nic nie zdziałasz tylko myśl pozytywnie,musisz być silna
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło.
Alu mam nadzieję, że niedlugo będziesz śmigać w ogrodzie, i że pula nieszczęść juz się wyczerpała. Wiem jak to jest gdy takie sytuacje dopadają człowieka i zwalają z nóg.
Całuski
Pozdrawiam Katarzyna "Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
Witam moje kochane i dziękuję Wam za miłe slowa
Bratowa miała skomplikowaną operację .Przezyła ,a teraz trzeba czekać i jeszcze to nie koniec .
To co ją spotkało mało osób przezywa .
Słneczko dzisiaj piękne i wczoraj też był piękny dzień ,ale też i smutny .bo pogrzeb szwagra mamy na który nie poszłam bo mama mnie wygoniła do domu twierdząc ,że sie nie nadaję fizycznie i psychicznie ,zeby na nie go pójsc .
Krysiu już co prawda Święta zasadnicze minęły, ale ja w tym roku obeszłam je na wpół świadomie więc podziękuję teraz za życzenia składałam na wyspie Za oknem niby kwiecień plecień, ale zapomniał wpleść lata i tylko zima się pojawia Pozdrawiam serdecznie
Witaj Aluś ,trzymaj się dzielnie ,na tyle spraw nie mamy żadnego wpływu a Twoje nerwy tylko tobie właśnie najbardziej zaszkodzą ,musisz się przecież opiekować mężem i musisz być silna ,żeby i do ogródka częściej zaglądnąć ,pozdrawiam i życzę ,żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli łącznie z ogródkiem
Witaj Alicjo
Smutne wieści ... sypiemy się powoli i nieuchronnie ...
Pasja , która daje nam radość i energię pozwala cieszyć się wciąż młodą duszą pełną planów, marzeń i szalonych pomysłów.... ale ciało starzeje się i nic na to nie poradzimy.
Mnie też ostatnio więcej w różnych szpitalach niż w domu ale trzymam się i marzę o "normalnym działkowym sezonie"
Może los się odwróci i wszystko co złe zostanie za Tobą ... życzę Ci tego z całego serca i cieplutko pozdrawiam