Chciałoby się więcej i więcej he he

M. chionocephala też mi wpadła w oko

Basiu, bardzo mi się to podoba, lubię kupować, pomnażać i rozmnażać (się ) i siać troszkę też lubię, nawet zając coś przyniósł, już jeden kłujak więcejbarbra13 pisze:Już widać radość w oczach kaktusówSezon otwarty, teraz już tylko siejemy, kupujemy, pomnażamy, rozmnażamy(się), będzie pięknie
.
Bo ten typ tak ma tzn. kaktusiarz, ciągle coś nowego wpada mu w okojandom1 pisze:zbyt dużo roślin mi się podoba, ojj zbyt dużo..przez to miejsca będzie potrzebne co nie miara
Dziękuję Henrykuhen_s pisze:Już teraz rośliny wyglądają doskonale, a przecież będzie lepiej - dużo lepiej... Oj, będzie się działo!
Dziękuję Jackuejacek pisze:Ładny tunelik i fachowo posadowiony na płytkach![]()
ejacek pisze:Feraczki już by dały w nim radę mimo ochłodzenia bo jak zauważyłaś ciepełko będzie wystarczające nawet przy odrobinie słońca.
PiotrAPD pisze:Wspaniałe widoki
Chciałoby się więcej i więcej he he
Super, cieszę sięD-avi-D pisze: Bardzo lubię oglądać gymniaki u Ciebie, polycephalum ładnie ocierniony, a to dopiero początek
Małgosiu tę mammillarkę kupiłam trzy lata temu, faktycznie nie widuje się ich zbyt często w sprzedaży, właściwe od tamtej pory jeszcze nie spotkałam nigdzie. Ale myślę, że w końcu trafisz na tą swoją wymarzoną roślinkęnolina pisze:Mam też sporo Mammillaria, Twoja Mammillaria huitzilopochtli jest świetna ,poluję na nią ,ale bez skutku
DziękujęGoryczka pisze:Gymnocalicia piękne. W pierwszej chwili przeraziłem się, że coś (wiadomo co) opanowało tę piękną roślinę z pierwszego zdjęcia.
Czyżby ten zajączkowy kłujak stał koło koszyczka?