Dzisiejszy dzień wykorzystałam na maxa...od rana do wieczora udało mi się wszystko wysadzić..bo ponoć od jutra zimno i deszcz
tak więc ..będę od pracy w ogrodzie odpoczywać..
Początek kwietnia..
Reniu prawdziwy mocarz z ciebie. Takich większych kamieni bym nawet nie podniosła. Skalniak po przeróbkach będziemy podziwiać. Dobrze, że uporałaś się z pracami, bo dzisiaj zimno i pada.Żonkile pięknie świeca na rabacie. Spokojnego świętowania.
Soniu dzisiaj niebo a ziemia.wczoraj ponad 20 st a dzisiaj ledwo 5...i lało..teraz coś się niebo przeciera..ale zimno strasznie poszłam tylko przegląd zrobić i z psem ..zmarzłam i do domu wróciłam...Tez się cieszę że wreszcie udało mi się zrobić tą ziemną robotę..od razu solidnie podlało..teraz będę czekać aż się wszystko przyjmie i rozrośnie..kolorów coraz więcej aby tylko te przymrozki znowu nie poniszczyły..
Dzisiaj dałam sobie czadu..formowałam krzewy i iglaki...od 9 rano do 18 stej..ale wiem że żyję...a czy jutro rękami ruszę to się okaże..miałam tylko dzbanki poprawić..a wyszło jak wyszło..
Jestem pełen podziwu dla wykonanej przez ciebie pracy Nie wyobrażam nawet sobie jak samemu można to wszystko ogarnąć.Efekt cudowny.Czy te wysokie rośliny na których końcach są przystrzyżone kulki to tuje?Na wcześniejszych zdjęciach też zauważyłem wysokie drzewko z kulami na wierzchołkach ale to już mi na tuje nie wyglądało.
Madziagos..Witaj..tak..to dopiero mniejsza połowa ..reszta czeka jeszcze..
Dzisiaj zimno ale słońce świeci i nie leje..jak na razie..chwila w ogrodzie dla relaksu spacerek i fotki..i do roboty w domu czas:)
-- Pt 14 kwi 2017 15:23 --
Zostawiam odrobinę mojej wiosny dla Was...jak nie będzie mrozu to wszystko buchnie za parę dni..jak nic..na razie zimno...