Lisico - miły gościu! Każda Twoje wizyta to wielka radość dla mnie
Czarny kot czeka, a na Kaszubach czeka na niego miejsce w pobliżu mojej ukochanej Lady in Black. Będzie dama w czerni z czarnym kotem
Jak się możemy umówić? Ja do końca kwietnia na pewno będę w Gdańsku.
--------------
Fidel i pozostała kociarnia pozdrawia Twojego Kota Domowego i Koty Kaszubskie
Przy okazji opowiem jeszcze jedną historię o Fidelu. Kilka miesięcy temu moje stare kocisko zaniemogło. Odwiedziliśmy oczywiście naszą panią wet, ale również pytałam o radę zaprzyjaźnionych właścicieli kotów. Wieść o Fidelowych problemach dotarła do Lisicy - i tak to Fidel dostał przesyłkę.
Po wypakowaniu prezentów Fidel obejrzał i obwąchał je dokładnie
Z niedowierzaniem kilkakrotnie przeczytał kartkę upewniając się czy to naprawdę dla niego
A potem poprosił, żebym napisała - że bardzo dziękuje za piękny gest, za podarunki i za pamięć o jego kociej osobie
Miło mi donieść, że problemy zostały opanowane ale tę karmę i tak podajemy profilaktycznie raz dziennie.
=============================
Madziu - dobrze, że szczęśliwie dotarłaś do domu. Prognoza pogody przedstawiona przez Ciebie - dołująca
Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi Twoim cudnym magnoliom i jeszcze zobaczymy je w pełnym rozkwicie...
Ponieważ jest to wątek ogrodniczy a nie koci - kilka zdjęć moich wiosennych przylaszczek, które niestety powoli kończą już kwitnienie.