Alania Moniko roślinki dotarły,już posadzone a teraz czekam aż zakwitną .Nie sadziłam głęboko irysków więc jest szansa na kwiaty
slila1 Lidziu pogoda deszczowa to fakt,ale ja nie narzekam bardzo i nawet w deszcz czy choćby w grad posadziłam roślinki,które do mnie dotarły .Owszem mogło by być ciut cieplej,ale najważniejsze,że przymrozków czy śniegu u mnie nie ma co mnie cieszy .Sporo zamówiłam oj sporo,ale to nie koniec chyba na tym mimo,że już sobie powiedziałam dość
Nową część powoli obsadzam,ale na razie w tym roku delikatnie.Chcę zobaczyć jak tam będą się czuły roślinki a raczej drzewa i krzewy ,których kilka posadziłam,choć nie wykluczam,że mi coś odbije i pójdę dalej

Jeszcze czekam jak paulownie puszczą listki i mój mąż jak przyjedzie je posadzi.Jak stworzą nam taki efekt na jaki liczymy to zacznę wtedy bardziej myśleć o tworzeniu powoli rabat,czas pokaże.Może jutro jak mi się uda i pogoda pozwoli zrobię zdjęcie tamtej części,ale nie obiecują bo mam mieć gości.
maniolek Mariuszu pozamawiałam dużo na forum i nie tylko,choć jeszcze myślę nad zakupami u Stasi.Kuszą mnie clematisy

Uwielbiam ten moment jak rozpakowuję paczuszki.Listonosz ,dzisiaj patrzył na mnie jak na głupią bo trzeci dzień z kolei przyniósł mi paczkę.Jak wychodził to się rozglądał u mnie na dworze i tylko głową kiwał
A oto kochani dzisiejsza dostawa roślinek od Marty
Byłam w szoku jak otworzyłam paczkę,nie dość ,że roślinki super to do tego dużo gratisów.Marto kochana jeszcze raz bardzo dziękuję
Roślinki,które zamówiłam
gratisy
i wszystkie razem
Było ich trochę ,ale mimo,że padało posadziłam wszystkie.Już nie mogę się doczekać kwitnień wszystkich moich nowych lokatorów
Kochane moje wszystkim wam dziękuję