nic nie mów twoja działka to moje marzenie dziś ją oglądałm i poczytałam pare postów o twoim zwierzaczku co zaginoł w twoim oczku. Nie chce mysleć co ty tam stworzysz, masz tyle miejsca mozesz wymyślać bez ograniczeń, Boże jak ja ci zazdroszczeA dookoła las .pogadamy jutro dzś moze jeszcze te zdjęcia włoże
Ojej, ale kolorowo i pięknie I to wszystko własnymi (słabymi, kobiecymi ) łapkami??? I ścieżki też??? Kapelusze z głów, drogie panie i drodzy panowie, niewiele niewiast ma takie wyniki
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Normalnie od tych pochwał ledwie sie mieszczę na krześle, a przecież nie jestem taka gruba Tak sie zakręciłam z tymi zdjęciami ze nie wiem co wysyłam.Zielono mam w oczach, ale chyba znalazłam 4 zdjęcia tej druciej strony działki. Ona jest troche skromniejsza. ale to dlatego zeby mozna sie było swobodnie poruszać[znajomi dzieci] .Między tujami posadzone są teraz wrzosy na całej długosci ale to w 2006 r.a zdjęcia są robione wczesniej. Także od stony garażu [który został zlikwidowany] powstał skalniak z wrzosami rozchodnikami i pięknie kwitnącym żagwinem i jeszcze czymś ale nie wiem jak sie nazywają te roślinki .Latem zrobie dokładne zdjęcia to mi podpowiecie cóż to takiego Mmam pytanko ? skąd bierzecie te złote myśli na końcu odpowiedzi