Danusiny miszmasz
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Lucynko - ni ma
. Nie wiedziałam ,że trafię na tak wspaniałe i życzliwe forum .
.
A poza tym , w moim ogródku nie ma specjalnie aranżowanych rabat , aby cieszyły oko . Całe moje 5 arów minus altanka i placyk na piwko i grilla to same kwiaty .Jest kilkanaście drzew owocowych i kiwi .
U mnie nawet jest trudno przechodzić pomiędzy roślinami , bo wszędzie coś rośnie .
Poprawię się od nowego roku i zrobię kilka ujęć z dalszym planem

A poza tym , w moim ogródku nie ma specjalnie aranżowanych rabat , aby cieszyły oko . Całe moje 5 arów minus altanka i placyk na piwko i grilla to same kwiaty .Jest kilkanaście drzew owocowych i kiwi .
U mnie nawet jest trudno przechodzić pomiędzy roślinami , bo wszędzie coś rośnie .
Poprawię się od nowego roku i zrobię kilka ujęć z dalszym planem

- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
HALINKO , witam , nie mam na szczęście nornic , może dlatego ,że do zeszłej zimy po moim mini ogrodzie chodziło stado kotów ( kilka już nie żyje , bo to były bezpańskie i chore , a ja wygrałam losowanie na przygarnięcie ich ) .Te lilie rosną u mnie 3 lata i co roku są wyższe . Te na zdjęciach to jeszcze nie najwyższe . Miałam takie po ponad 180 cm ( OP ).
PITEREK - czerwiec juz tuż , tuż . Aby do Świąt i Nowego roku , potem troszkę zimy , tak ze dwa tygodnie i już wiosna
. Zresztą , może zimy nie będzie , bo moje goryczki wiosenne mają pączki
Pozdrawiam
PITEREK - czerwiec juz tuż , tuż . Aby do Świąt i Nowego roku , potem troszkę zimy , tak ze dwa tygodnie i już wiosna

Pozdrawiam
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Danusiu. Troszke mnie u Ciebie nie było ale jak juz weszłam to nie wychodze.
Jakież Ty masz cudne kwiaty. Najbardziej urzekly mnie irysy-same cudeńka, a ten na 1 fotce boski. Pozdrawia i ponawiam pytanie halinki,Gdzie Ty te cuda kupujesz?Wszak ja niedaleko mieszkam to bym zrobila mały wypad do tego sklepu???