Och jakie miłe osoby mnie odwiedziły
Izuniu - wiesz jak ja się martwiłam widząc Twój zamknięty wątek? Ale teraz otworzysz nowy - prawda???
Moje mieczyki botaniczne już dawno odeszły w niebyt

Wielką radością jest dla mnie to - że u Ciebie nadal żyją
A wiesz, że nas te niedzielne burze ominęły? Ale Madzia pisze że popadało więc jestem zadowolona
Ago - Twój powrót na FO to najfajniejsza rzecz jaka mi się ostatnio przytrafiła. widzę u Ciebie wielkie życiowe zmiany! Gratuluję z całego
Trzymam kciuki za to żebyś znalazła swoją wymarzoną działkę jak najszybciej. a do mojego ogrodu furtka zawsze otwarta dla miłych gości.
Marysiu - ten pierwiosnek ząbkowany ze zdjęcia został zakupiony w zeszłym roku ze względu na kolor. Ja do tej pory miałam tylko takie wrzosowe, dlatego bardzo się cieszę - że ma "młode". Po przekwitnięciu mam je zamiar rozsadzić.
Kasiu - dawno w Starym Polu nie byłam ale wydaje mi się, że tam zawsze jest ciekawsza oferta. A może to jest tak na zasadzie - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
Ewelinko - wiosna faktycznie już jest. Ze zdjęciami gorzej...jak się tak wpada na działkę na trzy dni - to człowiek nie ma czasu albo siły żeby wziąć aparat do ręki
======================
Zakwitła malutka samosiejka przylaszczki, wzruszający jest ten pojedynczy kwiatuszek...