Witam.
Nie wiem co tam dziś nowego zakwitło.
Halinko to tylko część rabat jest zrobiony. Cały ogród czeka na wielkie porządki. Obrabiam w pierwszej kolejności teraz kwitnące rośliny. Moje żurawki były już w zeszłym roku odmładzane a po tej zimie się nadal byle jakie. Nie mam czasu im poświęcać tak dużo czasu.
maryna45m staram się oporządzać dokładnie, bo taka już jestem. Wiosenne idą w pierwszej kolejności a potem dochodzę do letnich. Jeszcze sporo pracy , bo już przychodzą nowe nabytki i trzeba je też powsadzać. A jakie dorodne już dostałam to
Małgosiu jeszcze sobie kupisz więcej ich odmian. Jutro powinny zakwitną te ociągające się.A może i dziś już pokazały kwiaty ale mi nie było dane ich oglądać.
Marysiu chinanit żadne irysy nie kwitną długo

A porządku jeszcze nie zrobiłam w całym ogrodzie. To co pokazałam to kropla w morzu obrobiona. A Ty nie szalej.

Oszczędzaj się.
Maruisz jak dokończę u siebie to chętnie, bo lubię grzebać w ziemi. To taki mój antydepresant i lek na stres i zło całego świata. Ale potem będzie odrobek. Czyli ciężkie prace wykonujesz Ty.

Co Ty na to.?
Lidziu narzekam, bo mam to w naturze.

A tak poważnie to długo było zimno i wszystko licho kwitło. Teraz przyszły cieplejsze dni i jest lepiej. Jeszcze jakieś iryski powinny zakwitnąć.

wszystkim na jutro i kolejne dni.
A jutro zapraszam a nowe fotki. Dobranoc.