Pięknie kwitną .Bardzo zauroczyła mnie ta różowa Rebutia sp ,jest śliczna

Po tym, ile ona pochwał na Forum zbiera wiem, że to była dobra decyzja by wrócić się do kwiaciarni i ją kupićnolina pisze: Bardzo zauroczyła mnie ta różowa Rebutia sp ,jest śliczna![]()
Hmmm... ciekawe czemuhen_s pisze: Chętnie zobaczymy nowości, to temat zawsze interesujący.
W tunelu, przy tylnych drzwiach, które są otwierane w cieplejsze dni i wtedy mają trochę przewiewu (gdzieś czytałem, że kaktusy go lubią). Trzymam je tak drugi sezon i na razie nie zauwazylem żadnych większych problemów. Natomiast zimą większość idzie do nieogrzewanego garażu, a te, które potrzebują ciut wyższej temperatury (Notocactus, Parodia) - do ogrzewanej piwnicyejacek pisze:One stoją w szklarni czy tunelu ?
hen_s pisze:Na etykietach jest dobrze napisane a jedynie opis nad fotką nieprawidłowy, dlatego nie prostowałem.
Nazwy poprawione, dzięki.Artur89 pisze:Kibicuję trichocereusowi bo może wyjść z niego klon o na prawdę dużym kwiecie jak to przystało na krzyżówki z 'Flying Saucer'Popraw sobie tylko literówki w dwóch nazwach 'Sterntaler' i 'Goldelfe x Herz Dame'.
- jak dla mnie - kwiat wystawowy w delikatnym kolorze, gęste płatki, mnóstwo pylników, całość pięknie się uzupełniaLiczi123 pisze:Echinopsis hybrid