Ogród Bożeny 170365
- Grandiflora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witajcie
Zenobiuszu Twój buk nie taki młodziutki...jak widzę,miodzio....ależ mi się podoba ,mój jest dużo mniejszy ma ok. 80 cm w tym roku dopadło go również jakieś choróbsko,miał na listkach biały nalot ,coś podobnego do waty,wiosna muszę go bacznie obserwować...

Grandiflorapodobnie jak ja uwielbiasz tą odmianę buka,ostatnio na necie, na stronie jakiejś szkółki wyczytałam ,że to smutne drzewa,takie cmentarne .Oczywiście nie zgadzam się z tą opinią...one mają niepowtarzalną urodę,zresztą lubię wszystkie drzewa-pendule
Zenobiuszu Twój buk nie taki młodziutki...jak widzę,miodzio....ależ mi się podoba ,mój jest dużo mniejszy ma ok. 80 cm w tym roku dopadło go również jakieś choróbsko,miał na listkach biały nalot ,coś podobnego do waty,wiosna muszę go bacznie obserwować...

Grandiflorapodobnie jak ja uwielbiasz tą odmianę buka,ostatnio na necie, na stronie jakiejś szkółki wyczytałam ,że to smutne drzewa,takie cmentarne .Oczywiście nie zgadzam się z tą opinią...one mają niepowtarzalną urodę,zresztą lubię wszystkie drzewa-pendule

-
- 500p
-
- 500p
Witaj Gabi, ja też mam mały ogródek, ale tak mi się ten buk podoba,że nie mogłam mu się oprzeć....hi,hi...
,ma wąski pokrój, rośnie też chyba do 3m,,szkoda tylko,że na razie jest taki mały..... :P
Przylatują większe ptaki ,nie wiem jak się nazywają :oops:ale systematycznie wynoszą z karmnika orzechy,a co ....niech mają

Przylatują większe ptaki ,nie wiem jak się nazywają :oops:ale systematycznie wynoszą z karmnika orzechy,a co ....niech mają

-
- 500p
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hm...w sumie trzy metry, to znowu nie tak dużo...bożena170365 pisze:Witaj Gabi, ja też mam mały ogródek, ale tak mi się ten buk podoba,że nie mogłam mu się oprzeć....hi,hi...,ma wąski pokrój, rośnie też chyba do 3m,,szkoda tylko,że na razie jest taki mały..... :P
A Ty się nie martw, urośnie na pewno

I taki wąski pokrój będzie miał cały czas ?
-
- 500p
-
- 500p