Ojej, nie pamiętam teraz tej nazwy impregnatujol_ka pisze:Monia ślicznie i wiosennie już u Ciebie, aż się wierzyć nie chce że rano śnieg był![]()
Iryski te kwitnące teraz to jakie to są?Dają piękny kolorek w ogrodzie.
Tabliczka bossska, wydaje mi się, że dobrze by też wyglądała zawieszona na czerwonej cegle, ale nie wiem, czy Twoje murki dość wysokie są?
Przypomnisz mi jakim środkiem konserwowaliście cegły? Miałam gdzieś zapisane ale mi się zagubiłoCzas by się było za to zabrać, po drugiej zimie cegły zaczęły się miejscami kruszyć

Cegła - teraz niestety robią ja bardzo kiepskiej jakości. Najlepsza byłaby stara cegła rozbiórkowa

Iryski - to takie cebulowe, a nazywają się żyłkowane

Och, kochana, ogrodzenie jeszcze długo nie będzie... Miało być, ale jednak decyzja zapadła na elewacjęaneczka1979 pisze:Moni a kiedy będziecie robić ogrodzenie? Też chyba, z tego co pamiętam, macie je w najbliższych planach..?
Nie to bym nie lubiła saren ale mam już dosyć, że nie pozwalają mi nacieszyć się Twoim ogrodem w całej okazałości.

Ja co roku kupuję białe i niebieskie, a w tym roku nie maAnnes 77 pisze:Moni i ja nie mogę dostać błękitnych bratków ani pomarańczowychWszędzie takie same,a mi się marzą niebieskie
![]()
Sarenki znów zrobiły sobie stołówkę? No szkoda tak pięknych liliowców![]()
U mnie dziś nieźle pada...

Życzę Ci