Witam kochani

ale u mnie przeszła burza , co prawda padało od rana ale teraz po południu o piątej zrobiło się ciemno , błyskało się grzmiało , wiało tak silnie że blok chciało przewrócić no i potem grad a do tego nie było światła - masakra

Teraz już nastała cisza po burzy
Lucynko tylko bo u innych widzę już całkiem sporo kwitnących kwiatków .
Ciekawa jestem co Ty znalazłaś na swojej działeczce ??
U mnie już od kilku dni wieje i to strasznie a dzisiaj to już dało do wiwatu .
Słoneczka Ci życzę i dużo zdrówka dla całej rodziny
Witaj Alu
To Ty masz dużo roboty ale przy tym wszystkim pamiętaj o sobie - masz dbać o siebie
Alu o takim myśleliśmy ale teraz już projekt zamówiony i koszty poszły - nie wiem co zrobimy , na pewno nic na siłę .
Jaka wiosna ? zima i to jaka a właściwie to nie wiadomo co jest , tu przymrozek , tu grad , grzmoty i wszystko na raz .
Bardzo Ci dziękuję
Karolinko tylko prymulki - nic poza tym nie kwitnie
U ciebie multum rożnego kwiecia - aż miło popatrzeć
Witaj Marysiu !!
U mnie wczoraj przymrozek a dzisiaj to nie wiem co jest , od rana lało a pod wieczór jakaś straszna burza przeszła .
Ja ranniki przeniosłam z tamtej działki i raptem zakwitły dwa . Może jeszcze wyjdą bo ja tez więcej wsadziłam i też czekam na nich .
Bardzo dziękuję

gdyby słoneczko było to by praca jakoś się posuwała do przodu .
Witam Bogusiu
Brzydko wyszłam na tym zdjęciu ale takie tylko miałam . jak pogoda to staram się działać ale widzisz ostatnio coś nie za bardzo , więcej odpoczywam jak pracuję
Agapant mój miał chyba za ciepło i dlatego mu się pomyliło , ciekawe czy jeszcze raz zakwitnie ??
Dziękuję i również pozdrawiam
Małgosiu Toje pierwiosnki śpią ale za to ciemierniki i inne kwitną a moje ciemierniki w pąkach dopiero

.
Iwonko cieszę się tylko się zastanawiam czy zakwitnie jeszcze raz jak będzie jego czas
Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli życzę .