Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Martuś, kiedy już mi się wydaje, ze w miarę znam twój ogród to pokazujesz takie zdjęcia, że chyba pierwszy az widzę te zakątki. Ech, gdyby tak było już lato.. Brakuje mi niesamowicie zieleni
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto co to za roślinka jest na ostatnim zdjęciu, bardzo orginalna.
Ten Twój ogród jest zaczarowany, każdy zakątek, który pokazujesz zachwyca swoim urokiem.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam miłych gości,spacerujących po tym ogrodzie ,pogoda dzisiaj taka w kratkę ,wczoraj padł u nas internet ,miało go nie być aż do poniedziałku ,ale jakoś naprawili,nic w całym mieście nie działało,prawie jak paraliż .

Gosiu,ta wierzba jest finezyjna,szybko rośnie i jest w każdych warunkach ,no i jest miododajna,warto ją mieć ,pozdrawiam :wit ogólnie ta wiosna jakaś ponura :uszy

Marysiu,ja też codziennie chociaż jedne taczki staram się wywieść ze sprzątania,niby to mało,ale czasem nawet to trudno mi zrobić ,bo wszystko inne jest pierwsze,u mnie zimno i raczej pochmurno,czasem wyjrzy słońce na chwilę i tak codziennie ,na efekty to trzeba będzie poczekać ,bo zaraz będę musiała ten ogród zostawić i zabrać sie za inną pracę ,gałęzie powoli przechodzą przez maszynę ,ale też niewiele czasu na nie zostaje,wiem o tym ,że pracy nam przybywa z naszej woli,ale właśnie nie umiemy usiedzieć na czterech literach ;:306 ,buziaczki dla CiebieObrazek

Tereniu,miło mi ;:196

Kasiu,oprócz ścieżek spacerowych w ogrodzie są polanki ,gdzie można odpocząć jak zmęczy nas spacer :uszy

Ewa,fajnie ,ze moja praca się podoba,liliowy dywanik to zimowity jesienne :wit

Teresa tencia,cieszy mnie ,ze taki układ ogrodu sie podoba ,tak to biały rozchodnik,pozdrawiam :wit

Irenko,jak przyjedziesz to obiecuję ,że poleżysz,przyniosę dużą poduszkę i materacyk ,żeby było mięciutko ,przecież marzenia się spełniają ,pozdrawiam ;:168

Osmunda,witaj w moim ogrodzie,ten przepis to jest nie na chwasty tylko przeciw chorobom grzybowym,między innymi na zarazę ziemniaczaną u pomidora,o perzu pisałam do Przemka,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:65

Sabinko,może się ten ogród pokręcić ,bo i ja nieraz się gubię patrząc na zdjęcie,a w realu też się goście gubią i nie wiedzą gdzie byli i co gdzie widzieli,mnie też brakuje tej zieleni,na razie został mi kaflowy zielony piec w kuchni ;:306 i brakuje mi słońca i bardzo źle robi mi się w ogrodzie ,pozdrawiam :wit

Dorota,ta roślina to Klip Dagga ,jednoroczna ,ale ciekawa,dzięki za miłe słowa,nawet nie umiem wszystkich zakątków ująć na fotografii,zawsze coś opuszczę ,bo się zgubię ,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jka ja lubię oglądać Twoje zakamarki
Kolejne miejsce, które mi się bardzo spodobało to to z łożkiem
W upalne dni tam też musi być przyjemnie
Drzewa w ogrodzie robią fajną robotę
Martuś jestes kochana ;:196
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Marto u Ciebie w tym zaczarowanym ogrodzie zawsze pięknie i kolorowo:)) ;:138
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Martuś ,śliczne wspomnienia pokazałaś ;:333
Zapracowana jesteś bardzo dbaj o siebie .Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam Alicja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś poletko pomidorowe niesamowite. ;:oj Ciągle zaskakujesz pomysłami. Nowa rabata powstaje, oj będzie się działo. ;:108 Biała alejka do tarasu niezmiennie mnie zachwyca. ;:215 Każdy zakątek jest piękny, a twoja pracowitość wyjątkowa, sprzątania masz sporo. ;:180 Jakoś zimno zniechęca mnie to sprzątania u siebie. ;:174 Za chęć podzielenia się rutewką dziękuję. ;:196 Mam już od Ali Biedronki, powoli się rozrasta.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu urobiona jestem po uszy, bo porządkowałam altankę ile tak było rzeczy do wyrzucenia, każdy wkłada a nikt nie robi generalkach porządków. Jeszcze jutro tzn 3 dzień i może będę mogła tam właśnie popracować nad rozsadami a nie brudzić chałupę! ;:306 Dobrze że chociaż ciepło było, trochę wiało ale mi to nie przeszkadzało. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Obrazek
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

U mnie wiosenne szaleństwo krokusów a u Ciebie takie cudne kolorowe lato ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam gorąco na ścieżkach mojego ogrodu,wiosna idzie do nas powolutku ,ale jakaś ciągle ponura,dzisiaj było co prawda troszkę słoneczka ,ale teraz leje,dobrze,że wykorzystałam ten czas w ogrodzie nawiozłam kwiatuszki obornikiem,wysprzątałam róże przed domem i następny kawałek w ogrodzie ,ale ciągle dużo przede mną .

Gosiu,zakątków mam sporo w ogrodzie ,ale miło jak się podobają,pod Katalpami jest cudownie,ten ażurowy cień stwarza taki miły nastrój,drzewa są posadzone specjalnie,żeby było trochę cienia w ogrodzie do odpoczynku,pozdrawiam :wit

Reniu,dziękuję ,i ciesze się,że miło spędziłaś w nim czas :wit

Aluś,dbam o siebie,ale też nie umiem siedzieć bezczynnie ,to chyba taka natura :uszy ,pozdrawiam ;:196

Soniu,moje pomysły czasem są na skróty,z braku czasu ,dlatego pomidory w trawniku ;:306 ,w nowej rabacie jeszcze nie nawieziona ziemia ,a już dzisiaj przyjechały róże,właśnie teraz przy sprzątaniu widzę jaki ten ogród duży,ta rutewka wymaga kwaśnej ziemi i wilgotnej próchnicznej , jest krótkowieczna ,szybko się starzeje ,więc trzeba ją dzielić przynajmniej co 2 -3 lata ,pozdrawiam ;:196

Marysiu,ja też ,nie wiem co pierwsze i ważniejsze,dzisiaj sprzątałam w przedogródku,niby mały ,ale 100 róż oporządzić i obsypać obornikiem,to minął prawie cały dzień ,dobrze ,że coś zrobiłyśmy ,bo teraz pada i ma też jutro padać ,pozdrawiam i pięknej nocki ;:196

Kasiu,u mnie krokusów niewiele ,od dawna przyrzekam sobie ,że to się zmieni ,ale jak trzeba kupić i sadzić krokusy to ja na grzybach w lasach urzęduję :uszy i zawsze mi to umknie,pozdrawiam :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj było troszkę słoneczka ,więc poszukałam mojej wiosny ,nie ma tego wiele,ale trudno ile jest to pokażę .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Takie śliczne iryski zaczynają kwitnąć
Obrazek

czosnki coraz większe
Obrazek

za moment zakwitną derenie ,całe obsypane będą kwiatami ,mam ich 4 szt ,więc naleweczki będą
Obrazek

Obrazek

Przylaszczki do słoneczka pięknie się otworzyły
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Takie piękne róże dzisiaj do mnie przyjechały ,same czerwone ,na biało czerwoną rabatę ,może dołożę tam granat lub fiolet,takiej rabaty jeszcze nie miałam ,płaciłam za nie po 4,99,korzenie w wilgotnych trotach ,piękne sadzonki
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marto Wiosna u ciebie śliczna i to słoneczko w kwiatach ;:173 . Róże w wyśmienitej formie i cena super ;:333 ... niech pięknie rosną i cieszą oczy ;:215
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Martuniu fajna wiosenka już u ciebie. :lol: Jak to cieszy ,jak coraz więcej kolorków na rabatach się ukazuje.
Przyjechały do ciebie super krzaczorki róż. Będzie piękna rabata i to za jaką cenę!!!
Pozdrawiam i ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, nowa rabata różana powstaje? Taka patriotyczna widzę :lol: Rzeczywiście, bardzo ładne sadzonki. Wypasione jakby to moja Zuza powiedziała :lol:
No to chwal się kochana co to za nowa rabata będzie :uszy
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Martuś, przepiękne krzaczyska i za taką cenę ;:oj Ależ będzie efekt, wbrew powszechnemu przekonaniu, że tylko różowości są ładne ja bardzo lubię czerwone róże. Mają w sobie coś ponadczasowego - klasyczna piękność ;:108
Pierwiosnki ;:167
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”