Biała Głuchołaska- od granicy państwa do mostu drogowego (Biała Nyska ? Kałków)
A to mała rzeczułka-
Jemielnica- Od kładki przy stadninie koni w Zawadzie do mostu droga Luboszyce - Opole
W tamtym roku łowisk c&r było 12 w tym jest 13.

Brzeg Odry

Jest jeden problem. Jak sprawdzić ilość lasu w czasach poprzednich ?. Poza tym musisz się zdecydować, czy się kurcza czy nie. Pewne tak, pewne nie, to nie odpowiedź.monsheutos pisze:Ja nie potrafię bo nie mam do tego odpowiednich narzędzi ale satelita już takJest coś takiego jak World Resource Institute który współpracuje z Google earth.Przyjmijmy że lasów w Polsce przybywa,to jedna strona medalu,tylko nie każdy las w każdym zakątku Polski się powiększa,jedne się powiększają inne natomiast kurczą,co oczywiście stanowi problem dla lokalnych ekosystemów.
Zwierzęta (duże) możesz sobie zabrać.Hosta pisze: Powód ten jest poddawany jest negowaniu -tylko pamiętajcie, że chociażby dzięki tym powodom te drzewa czy zwierzęta są blisko nas. Gorzej będzie, jak nikt ich nie będzie chciał.
naprawdę, dyskusja z Tobą to strata czasu.DecoY pisze: Zwierzęta (duże) możesz sobie zabrać.
Szkoda że nie zrobiłem zdjęci po tym, jak w tamtym roku odwiedziły mnie dziki. Masz chyba syndrom "Bambi". Sam pisałeś wcześnie że żubry to problem. Teraz sarny, dziki na szczęście tylko na nieużytkach.Hosta pisze:naprawdę, dyskusja z Tobą to strata czasu.DecoY pisze: Zwierzęta (duże) możesz sobie zabrać.