Dobry wieczór wszystkim.
Małgosiu zdjęć jako takich jeszcze nie robiłam, bo nie chcę męczyć małych piesków i denerwować Ślinki. Oczywiście są to kokosie dzieci, on miał czarne łaty jak był malutki i ma je dalej, tylko teraz ich tak nie widać, jakoś to tak jest u tych psów. Ale myślę,że te całkiem czarne będą trochę chociaż szare jak urosną. Są naprawdę piękne, Ślinka wszystko robi, karmi,myje masuje im brzuszki co gwarantuje że wszystko działa jak należy.
Wstawię kilka zdjęć, myślę że moderatorzy mi wybaczą... i nie usuną, z góry dziękuję.
Imiona miotu powinny być na jedną literkę .. ale moje córki już daaaawno wymyślały imiona i zapisywały w notesie

Więc są różne i ciekawe.
Szkiełek i Stella
Pepe i Nana
Kolejne pieski pokażę za kilka dni. Mam 5 dziewczynek i 4 chłopców.
Tata Kokos, były plamy i się sprały
Aniu , w szklarni lubię być najbardziej. Mogę tam siedzieć, pikować podlewać całą dobę
Brokuły
Selerki
Pelargonie
Anida,będzie wesoło .. dziewięć szczeniąt w ogrodzie
Kalafiory
Papi, orzeszki posadzę w maju do gruntu. Mam nadzieję,że wyrosną i będzie coś do pochrupania
Dmuszki jajowate
W ogrodzie zakwitła moja ulubiona przylaszczka różowa
Dominiko, lepiej jest wysiać wcześniej tym sposobem. Kiedyś wysiałam do gruntu, wszystko zjadły myszy czy inne gryzonie
Niedługo zakwitną tulipanki i czosnki
Agniesiu, pisałam wyżej o kolorze sierści. Nie wiem jak z tymi całkiem ciemnymi, może takie zostaną, fajnie by było.
Ewuniu dziękuję, ja mogę wysiewać cały rok.
Różyczki mają się dobrze
agniesz-ka cieszę się,że czytasz i oglądasz mój wątek

zapraszam serdecznie.
Dobranoc