Bardzo (pozytywnie) zazdroszczę - przechodzisz na zupełnie inny poziom hodowli roślin.

Henryku w dodatku to najlepsza miejscówka w ogrodzie, słońce praktycznie prawie przez cały dzień. Jestem bardzo ciekawa efektów, jak będą rosły i kwitły rośliny w foliaku, bo to nowe doświadczenie dla mnie.hen_s pisze:Bardzo (pozytywnie) zazdroszczę - przechodzisz na zupełnie inny poziom hodowli roślin.
Na pewno tunel byłby najlepszym miejscem dla Adenium, ale nic nie zastąpi Twoim roślinom takiej opieki jaką im zapewniaszAkwelan_2009 pisze:z takiego tuneliku i moje Adenium byłyby bardzo zadowolone - wdzięczne, ale pozostanie tylko w "marzeniach", które nie mogą być zrealizowane
Dokładnie 3,0 x 2,2 x 1,9 m, w sam raz dla mnie. Mogę zmieścić w nim jeszcze prawie trzy razy tyle roślin co mam teraz, to będzie zajęcie na najbliższą pięciolatkęCerro pisze:Jakie ma wymiary tak mniej więcej?
Nawet te najmniejsze sieweczki będą się czuły w foliaku dobrze, bo wilgotność większa i ciepłoPiotrAPD pisze:Taki foliak to o wiele większe możliwości
cokolwiek pisze:O..foljaczek Bedzie pięknie
emerald pisze:Foliak dobrze się zapowiada
Dzięki dziewczynybarbra13 pisze:Pięknie, na płytkach, kaktusy pokrzywą nie zarosną
W sumie zakupy i zapełnianie foliaka to będzie bardzo przyjemna sprawaHarvi pisze:Foliak jest, można więc myśleć o nowych zakupach co by pusty nie stał.
maryjan13 pisze:Pięknie prezentują się te Twoje Gymnole.
Ja mam gymnoli i telaków ilościowo po równo
i wszystkie ładnie mi kwitną po kilka razy w sezonie.
Parę tych, które stoją najbliżej a i wygląd po zimowaniu mają lepszy załapało się na fotki wczoraj, inne trochę pomarszczone jeszcze, tak jak ten telaczek.onectica pisze:Ale masz superową miejscówkę!!Dopiero teraz dopatrzyłam. No to do pracy, koleżanko, i fotki dawaj
Dzisaj nie było czasu na focenie, ale w najbliższym czasie postaram się coś pokazać, chociaż pąków to jeszcze na moich kaktusach nie ma, za to cieni nie brakuje. Jeden gymnol się załapałjandom1 pisze:Super że roślinki będą miały taką miejscówkę, czekam niecierpliwie na zdjęcia Twoich świetnie ociernionych gymnoli