ja też bym kupiła.O nie,ja już kupiłam.Sporo kwiatków opadło ale reszta już kwitnie.Warto nawet dla jednego kwiatka.Jest inny jak te wściekle różowe :P
effa pisze:To nic Basiu pochodzę i popytam gdzieś pewnie dorwę :wink
bayaga pisze:aaaaa widziałam kremowego grudnika kupić czy nie! oto jest pytanie
Aguś... ja bym pewnie kupiła
no ja też się łamię powoli ,tyle tylko ,że mam na "oku" inne jeszcze okazy i brak miejsca na parapetach ...pewnie i tak się przełamie tylko muszę dojrzeć do decyzji
Ile nowych wiadomości i porad ogrodniczych w twoim wątku !Dowiedziałam się w jakie dni najlepiej kupować kwiaty w Biedronce, zainteresowały mnie bardzo klejące pułapki na latające robale i granulowany obornik. chętnie skorzystam na wiosnę.
Aszka ,światło,wilgoć i pokojowe temp.
Córka się nimi będzie zajmować,to na jej stanie do opieki są,dzisiaj czytała wszystkie informacje na temat hodowli i stwierdziła ze bez spryskiwania się nie da.
Marylka oglądałam prześliczne dzbaneczniki i kapturnice na allegro cena nawet nie była tak odstraszająca boje sie tylko zamówić ze względu na poczte i zimno...a jak tobie się udało?
tak w ogóle to są piękne ,baardzo mi się twoje podobają mam nadzieję ,że będą szybko rosły
myszorek pisze:Owadożerki świetnie rosną w akwarium bo mają i ciepło i wilgoć ;) ale to tak na marginesie 8)
tak tylko jeszcze kwestia ,gdzie postawić to akwarium ,bo parapety pełne no i światło musi być...a jakby wymyślić wiszące w oknie akwarium? ale to znowu cięzkie jak chol.....