Boguniu ale się cieplutko u Ciebie zrobiło . Miło jest wspomnieć minione lato i kwitnące kwiaty . Liliowce kupiłaś sobie śliczne i oby do wiosny jakoś wytrzymać .
Całuski
bogusia177 pisze:Widać już w niektórych wątkach wspomnienia :P
Bogusia, mamy na wspomnienia tylko trzy miesiące, a zdjęcia robiłyśmy przez 8 - 9 miesięcy.
Wychodzi na to, że powoli trzeba je przypominać.
A z drugiej strony, musiałybyśmy zamknąć nasze wątki, gdybyśmy nic nie pokazały.
Bo cóż by tu pisać, o pierdołach ?
Macie rację dziewczyny - lepiej popatrzeć jeszcze raz na to co było niż zanudzać bzdurami jak to się zdarza w pewnym wątku na tym Forum. W Waszych wątkach zawsze jest ciekawie i tak trzymajcie. Pozdrawiam. Bożena
To jest forum ogrodnicze. Czy prawdziwego hobbystę mogą znudzić tematy ogrodnicze? A o sprawach typu: gdzie byłaś, co jadłaś, itp. można pogadać na innych forach. Nie mam nic przeciwko wtrącaniu ciekawostek na inne tematy, ale dyskusje w w/w tematach na 10 stronach to lekka przesada. O takim właśnie wątku napisałam. Ale przecież ilu Forumowiczów tyle opinii. Ja tylko wyraziłam swoją. Pozdrawiam. Bożena
Nie będę nieoryginalna ,ale nie lubię monotonii ,nie byłabym sobą jak bym nie używała żartu i pozytywnego humoru
Ale każdy może wyrażać swoje zdanie i cenię sobie opinie innych ,no ale Bożenko muszę czasami pożartować :P
Witaj Bogusiu
Piękne te Twoje wspomnienie lata,ale pomyśl jak będzie pięknie u Ciebie teraz jak te wszystkie róże,liliowce i lilie z tegorocznych nasadzeń zakwitną.Trochę mnie nie było a tu jakieś nowości.Jaki Ty Boguś konkurs wygrała-oświeć mnie-ale chociaż nie wiem jaki to i tak Ci gratuluje.