irysy są niesamowiterikkuu pisze:Jak cuda natury

to w tej chwili moja wielka

irysy są niesamowiterikkuu pisze:Jak cuda natury
aneczka1979 pisze:Moni... tulę Cię mocniutko. Nie daj się. Walcz o siebie i co najważniejsze bądź dobrej myśli.Choć tylko wirtualnie, to jesteśmy z Tobą.
![]()
Lady Dawn... kolejna piękność.Gdzie Ty kobieto te cudeńka wynajdujesz?
U mnie w tym roku coś zjadło kłącza SilveradoAnna11 pisze:Dbaj o SIEBIEIrysy w bardzo ładnych kolorach
U mnie jest tylko kilka, liście chorowały nie wiem dlaczego. Rosną
na brzegu ogrodu, są mało widoczne. Kolory są nie dobrane...kolorystycznie wściekły mix![]()
Piszesz jakbyś mnie dobrze znałaAga2016 pisze:Moniko i ja jestem z Tobą![]()
a co do stresu, który negatywnie wpływa na zdrowieto niestety ale osoby wrażliwe takie jak Ty, wrażliwe na otaczający świat są szczególnie narażone na stres,mam nadzieję że wraz z nadejściem wiosny Twój piękny ogród i rośliny, o które tak pieczołowicie dbasz pozwolą choć na chwilę pozostawić wszelkie troski z boku
![]()
pozdrawiam Cię cieplutko
AnaAn pisze:Lady Dawn...
Filemon24 pisze:Zrobiło mi się bardzo przykro jak przeczytałam o twojej chorobiena prawdę Moniczko szczerze współczuje
![]()
że na tym świecie takie złe rzeczy przytrafiają się dobrym i uczciwym ludziom![]()
Dbaj o siebie zdrowie najważniejsze.
Najgorzej ograniczyć stres bo na to zazwyczaj nie mamy wpływu.
Gosiu, napisałam p.w.Margo2 pisze:Ja też się zmartwiłam
No, ale miałaś wiele powodów do stresu.
Trzymam kciuki za to żeby było ich jak najmniej
Irysy![]()
Daj mi znać, jeśli będziesz sprzedawała
Ja jestem gapa i moge w porę nie zauwazyć
Carmelka00 pisze:Witam serdecznie![]()
Piękne i jeszcze raz piękne irysyteż mam kilka w ogrodzie, wsadzone w zeszłym roku, ale nawet nie wiem jakie
mam pytanie? Czy na ziemi glinistej będą dobrze rosły? ?
Pewnie tak, ale musiałabym pić non stopewka36jj pisze:\Może to głupie, ale czy alkohol nie wpływa na lepsze krążenie krwi?