jadwiga cieszę się ,że ci się podoba no i faktycznie jesienne krokusy szczególnie jakoś są krótkotrwałe ,,,byle do wiosny

dziękuję za przepiękny kwiatuszek ,storczyk chyba,tak?marta c pisze:Alez u ciebie pieknie

tak kolorowo i swojsko

Nie mialam okazji cie powitac wiec teraz nadrabiam zaleglosci
Witaj Babo Yago dla ciebie kwiatuszek
 miło,że zajrzałaś do mnie z tak daleka,a tak nawiasem mówiąc moja babcia mieszka w Toronto
 miło,że zajrzałaś do mnie z tak daleka,a tak nawiasem mówiąc moja babcia mieszka w Toronto  
w Mississauga mam znajomychmarta c pisze:Tak to storczyk (troche jestem ich maniaczka)
Ja mieszkam w Mississauga ale zazwyczaj nikt nie wie gdzie to jest a to jest kilka km od Toronto (piekne miasto )
 właściwie to Babci przyjaciółka tam mieszka ale jak byłam w Kanadzie to odwiedziłyśmy ją ,wiesz jak to jest ,przez pierwsze dwa tygodnie mojego pobytu tam tylko jeżdziłam z wizytami towarzyskimi
 właściwie to Babci przyjaciółka tam mieszka ale jak byłam w Kanadzie to odwiedziłyśmy ją ,wiesz jak to jest ,przez pierwsze dwa tygodnie mojego pobytu tam tylko jeżdziłam z wizytami towarzyskimi 

po prostu bardziej mnie to bawi
 po prostu bardziej mnie to bawi   dziękuję za przepiękny kwiat czosnku ,sama wsadziłam w tym roku od cholery cebulek i mam nadzieję ,że tak pięknie mi zakwitną jak u ciebie
  dziękuję za przepiękny kwiat czosnku ,sama wsadziłam w tym roku od cholery cebulek i mam nadzieję ,że tak pięknie mi zakwitną jak u ciebie  
  mojemu też nie zawsze się chce zrobić tak szybko coś co sobie wymyślę ,wszystko u niego ma swój czas ,no ale wkońcu zrobi
  mojemu też nie zawsze się chce zrobić tak szybko coś co sobie wymyślę ,wszystko u niego ma swój czas ,no ale wkońcu zrobi 

.....tylko u babyagi
 .....tylko u babyagi jak smok w mini.......ogródek z duszą!....a czy ta altanka na kurzej stopce?
 jak smok w mini.......ogródek z duszą!....a czy ta altanka na kurzej stopce?krokusy niestety już przekwitły ,te jesienne kwitły w pażdzierniku ,teraz kwitną prymulkiminismok pisze:krokusy? w grudniu?.....tylko u babyagi
eeeee tak tylko marudzęjak smok w mini.......ogródek z duszą!....a czy ta altanka na kurzej stopce?
pozdrówki z gór
 chociaż teoretycznie powinny w marcu specjalnie dla ciebie smoczku ,żeby nie było,że jestem gołosłowna
  chociaż teoretycznie powinny w marcu specjalnie dla ciebie smoczku ,żeby nie było,że jestem gołosłowna to jest krokusik jeszcze do niedawna kwitł
  to jest krokusik jeszcze do niedawna kwitł  

jak znajde to wkleję linka
  jak znajde to wkleję linka

)
 )