ANIU 
witaj po przerwie fajnie ,ze jesteś znów na forum .Myślałam ,ze o nas zapomniałaś.Twoje fotki owadów są cudne masz oko do fotek, a ja wciąż się uczę
GRAŻYNKO no cóż czasem głupoty piszą nawet w Wkipedii .Masz w ogródku sporo ptaków ,wiec i mniej owadów a u mnie ptaków jak na lekarstwo tylko kosy i sikorki .Przydałaby sie też łączka gdzie rosłyby różne zioła wtedy można by chociaż motylom zrobić więcej fotek.Niestety teraz wszyscy koszą trawniki nawet w naszym parku bo nie wypada ,żeby była wysoka trawa z kwiatkami różnego rodzaju.Niestety w ogródku nie mam aż tyle miejsca ,żebym mogła zrobić łączkę .U mnie każde miejsce na wagę złota

Jestem ciekawa jak z tym odwrotem zimy podobno od piątku ma być tylko
plus niestety z brakiem słonka trzeba się liczyć patrzą na mapę pogody
FLORIANIE Zmrocznika też widziałam u wnuka, bo wparował przez okno i nie wiem czego szukał i wnuk zrobił mu fotkę .Jego zona mało zawału nie dostała jak go zobaczyła jak chodził jej po ręce

A on taki śliczny i z pewnością sam się bał.Ciekawe czy już wsadzałeś dalie do doniczek.Jak tylko się ociepli zajrzę do moich dalii.Cóż czasem mądre księgi piszą głupstwa
BEATKO a kiedy masz obserwować owady jak pracujesz .Ja mam więcej czasu, więc poświęcam go na bezkrwawe polowanie z aparatem
mam nadzieję ,ze zima trochę zdziesiątkowała te owady .Raczej pokazałam już wszystkie owady które uwieczniłam na fotkach lecz muszę jeszcze przejrzeć tegoroczne fotki