Również trzymam za Twoje scindapsusy, niech się szybko i pięknie rozrastają
A najbardziej trzymam za skrzydłokwiatka, który jak dla mnie jest roślinnym wytchnieniem
Bo nie dość, że ładny, to czasem jeszcze pachnąco zakwitnie, a przy tym zupełnie bezproblemowy.
Stefcia - ja znalazłam na alledrogo za nie duże pieniądzę i całkiem spore i gęste roślinki. Ale dziś będąc w LM znalazłam po ok 12 zł pięknego n-joy i drugiego takiego skórzanego o ciemnych liściach w plamki- pictus chyba.
Ewa321 - rozglądam się właśnie za skrzydłokwiatem ale wysokim z dużymi liściami, bo ja mam miniaturowe tylko.
Nowe nabytki które urzekły mojego synka - śliczne kolory i jak pięknie pchną
Na serduszka postanowiłam zapolować w tym roku i jak na złość tylko w LM były... więc się skusiłam
I trochę pięknych i kolorowych liści na parapetach
Poczytałam trochę wątek o doświetleniu roślin i zakupiłam oprawę i świetlówkę.
Roślinkom się to spodobało bardzo , w planach dokupienie jeszcze świetlówek na kolejne okna i do wysiewów
Kolejne zielone rączki Cudne masz parapety, a kwietnik po prostu boski )) Pomysł ze świetlówką jest super, kupowałaś gotowca?
Kwiaty masz przepiękne, trzewicznia mnie przewróciła
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe komentarze.
Galaxy - oprawę i świetlówkę kupowałam oddzielnie, mam Małe i niskie okna i trochę tego światła brakuje. Ale teraz po ok 2 tygodniach doświetlania widzę że roślinkom bardzo się podoba i wyprostowały się
A teraz jeszcze moja Aspidistra - jedna z trzech