Ogródeczek:) - marivsz
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pani Halino Kwak tuja ta została tak przycięta dopiero w tym roku no więc są jeszcze w niej jeszcze pewne niedoskonalości, ale w następnym roku powinna się juz ładnie zagęścić. Dołączam fotke tui z innej perspektywy a i będzie widać na niej też żywopłot- który rośnie już trochę lat, ale nie wiem jak fachowo nazywa się ta roślina. Obecnie nie ma już liści, ale mimo to ładnie się prezentuje;0 

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj MARIUSZU na forum, miło mi jako sąsiadowi ,że dołączyłeś do nas, mam nadzieję że dobrze będziesz się czuł na naszym Forum. Na Tym forum zwracamy się do siebie po imieniu, niezależnie od wieku i zasług. Ciekawy jestem jak u Ciebie będzie rosła gunera, mam na nią ochotę i nawet już wypatrzyłem dla niej miejsce, podoba mi się Twoja renowacja miejsca z jukami i azalią.Pozdrawiam. Tadeusz.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Powiem Ci że na gunere też chorowałem, słyszałem różne opinie na temat jej utrzymania (bardzo wrażliwa na mróz). Została ocieplona bardzo dobrze tylko że mrozów jak na razie nie ma:( i boję się żeby się nie przegrzała:) Ale ogólnie roślina śliczna, mimo że moja ma dopiero rok. A i na marginesie nie taka droga- ja za swoją dałem 35zł w okolicznym ogrodniczym a był to dosyć duży krzak.