Myślałem nad jakimś dogrzaniem ale wtedy by trzeba kogoś do podlewania mieć. Temat do rozważenia, dzięki.

Aga,Aguss85 pisze: Pomidorki i papryki posiane na wacik 9 stycznia, 12 godzin dziennie pod lampą, w nocy ok 13-16 st:

może jak wzejdą kolejne papryki to dostaną osobne pudło i wtedy mogłabym jedno wynosić w cieplejsze miejsce.
 może jak wzejdą kolejne papryki to dostaną osobne pudło i wtedy mogłabym jedno wynosić w cieplejsze miejsce. 

Co oznacza OZJ? Ja właśnie robię kompleksowy rekonesans terminarzowy. Właśnie abieram się za kalafior, seler, sałatę i papryczki chilli ale właśnie zatrzymałem się na "Marchew Pierwszy Zbiór OZJ" firmy Lobelia II. OZJ - to nazwa własna czy oznaczenie w stylu ODMIANA-ZIMOWO-JESIENNA?
 Co oznacza OZJ? Ja właśnie robię kompleksowy rekonesans terminarzowy. Właśnie abieram się za kalafior, seler, sałatę i papryczki chilli ale właśnie zatrzymałem się na "Marchew Pierwszy Zbiór OZJ" firmy Lobelia II. OZJ - to nazwa własna czy oznaczenie w stylu ODMIANA-ZIMOWO-JESIENNA?  Następne pytania pojawią się licznie do końca dnia ;-) Pozdrawiam
 Następne pytania pojawią się licznie do końca dnia ;-) Pozdrawiam

, a i selera i pora.
, a i selera i pora.