Zosiu witaj ,pewien czas mnie u Ciebie nie było,a Ty pokazałaś cudne wnuczęta,gratuluje .Grudniki śliczne,ten biały cudo.Ta rozrabiara z pazurkami też fajniutka ,pozdrawiam,pa.
Zosieńko witaj wieczorkiem. Dostałam od Ciebie PW i odpisałam. Serdecznie Ci dziekuje i zycze spokojnego wieczorku. Juz doczekac sie nie mogę. pa kochana
Witaj Zosiuniu. Niesamowita radość mi sprawiłaś -doszło w stanie idealnym dziekuje kochanie. Ale za aniołka podziekowania szczególne. Cos pięknego. Zosiu przypomnę sie na wiosne abyś powiedziała co Tobie moge z ogrodu wysłac.KochanaSpokojnego wieczorku i jeszcze raz dziękuję. ;:12
Zosiu ładną masz działeczkę, taka urozmaicona, tyle ślicznych kwiatów. Widzę, że kupiłaś grudniki, ładne kolory a biały to podobno rzadkość, ja mam tylko różowy, urósł taki wielki, że na parapecie nie mieści się.
Pozdrawiam
Witaj kochana Zosiu. Ja dopiero teraz chwilke znalazłam, aby do kompa usiąść. Cały dzień też u mnie porządki. Ale najwazniejsze to chciałam Tobie pierwszej oznajmić. Kupiłam dziś grudniki. Przypadkiem zupełnie w kauflandzie na zakupy rano -patrzę wywożą całe palety. Nie mogłam sie oprzeć. Twój jest wsadzony i już puszcza malutkie kuleczki z góry-to chyba zawiązki. A te co kupilam są innego koloru. Mam nadzieje, że sie nie pogniewasz, jak fotke Ci wkleje. Buziaki skarbie i spokojnego wieczorku. :P
Giguś wcale się nie dziwię że kupiłaś , pokusa była co ? wydaje mi się że też widziałam w Intermarche , ja się nie skusiłam bo na parapetach już nie mam miejsca .A one chyba musza tam stać