Ślub? Gratuluję

Ale dla mnie nie do pojęcia jest, że trzeba to planować z takim wyprzedzeniem

dziękujeAlania pisze:jakie wieści
Gratuluję, Anitko
Najważniejsze już mamy, resztę już na spokojnie sobie załatwimyewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. No proszę, gratuluję
. O tak , organizacja ślubu i wesela to mega wyzwanie , trzymam kciuki
.
Niestety nie ma innej opcji niż organizacja na dwa lata przed, u mnie w okolicy fajniejsze sale weselne mają już całkowicie zarezerwowane terminy na rok 2017, a niektóre już nawet nie mają nic wolnego no chyba że listopad na rok 2018April pisze:Fajne fotki wspominkowe![]()
Ślub? Gratuluję![]()
Ale dla mnie nie do pojęcia jest, że trzeba to planować z takim wyprzedzeniem
dziękujekasia100780 pisze:Gratulacje Anitko
Najważniejsze już załatwione a reszta już w 2018 rokucyma2704 pisze:Anitko wspaniała wiadomość.Jak wszystko pozałatwiane, to wiosną możesz zająć się ogrodem.
Jeżówka pięknie pokazana.
Dziękujemili17199 pisze:Anitko moje gratulacje.
Ogród jak zwykle piękny.
Ten sezon jeszcze nie bo ślub w 2018 więc jeszcze sporo czasupaola1a pisze:Ja również gratuluję, w takim razie sezon letni będzie podporządkowany przygotowaniom weselnym.
Cieszę się, że mój ogród przypadł ci do gustuKatarzynka pisze:Dzień dobry Anitko, śliczny ogród powstajejest w nim to co i ja uwielbiam : kolor, jeżówki , zestawienia tarasowe i kociaki. Masz wielkie serce
![]()
Pozwolisz , że zaznaczę Twój wątek abym mogła Cię odwiedzać , bo już sobie wyobrażam co to za wiosna będzie w tym roku jak rozkwitną te wielkie kule czosnkowe.
Tobie oraz przyszłemu M życzę wszystkiego najlepszego.
Pozdrawiam Kasia
Za nim zaszaleję w swoim ogrodzie to na pewno trochę czasu upłynie, ale póki co mogę szaleć w ogrodzie rodzicówPashmina pisze:I ja gratuluje zmian, które się szykują. Anitko, roślinki, które wymieniłaś i ja lubię i to bardzo. Fajnie, że będziesz mogła szaleć u siebie.
Pozdrawiam Ewa
Obyewelkacha88 pisze:Dacie radę, no jasne
.