Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

Iwonko ale komu wierzyć..popatrz tu http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/gorlice ... rminowa,1/
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie ma co patrzyć na te prognozy ,bo co ma być to będzie .Niech zima jeszcze trochę potrzyma, a później to już tylko wiosna i bierzemy się do prac.Fajnie spędzona niedziela, lecz bałabym się stąpać po tym lodzie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, Twoja zima jeszcze trzyma! ;:138 Przede wszystkim mam tu na uwadze śniegową kołderkę. ;:333
U mnie śnieg prawie spłynął i pozostały zaledwie małe spłachetki poszarzałej już bieli. ;:222 A mrozek nocny niemały. Cóż, trzeba się godzić z wolą nieba.... ;:108
Wycieczka w plener przyobleczony w zimową szatę oświetloną jasnymi promieniami słońca to fantastyczna sprawa! ;:63 ;:63
Szczególnie dzieci to lubią, co widać na załączonych obrazkach. ;:215

Miłego dnia i dobrego tygodnia Iwonko. ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Iwonko wspaniałe zdjęcia i z działeczki i z wycieczki ;:63 ;:63
Zima u Ciebie ładna , śnieżek leży i roślinki okrywa , u nie też ale u mnie dużo większe mrozy bo w nocy powyżej - 15stopni w dzień trochę cieplej .
Ale lepiej teraz niech mrozi jakby miało w marcu czy w kwietniu .
Pozdrawiam serdecznie ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Iwonko,czas spędzony z wnukami to cudowny czas,moich nie ma bo pojechały na zimowisko i szusują na nartach ,a wnuczka u koleżanki,i tak zostaliśmy sami ,w domu cisza,nie mam dodatkowych gości na obiad :uszy ,bo wnuki tylko u mnie chcą jeść ,śniegu masz jeszcze sporo ,a po lodzie nie chodźcie ,bo aż mnie ciarki przeszły,świeżych wędzonych kiełbasek zazdroszczę pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Część dziewczyny kochane :wit
Właśnie wróciłam ze wsi swojej kochanej, z wnuczkiem poszalałam, a teraz powrót do szarej rzeczywistości ;:108
Martusiu masz rację, to fajny czas, a wnuki szybko rosną i z dziadkami starsze już tak często spędzać wspólnie czasu nie chcą, więc póki możemy jeszcze to się razem bawimy ;:108
Tereniu to prawda, zima ma zimą być, a wiosna wiosną, no ale nie od nas to zależy ;:108 Pozdrawiam ;:196
Lucynko, no wiosna miała być a tym czasem znowu śniegu napadało co za chwilkę pokażę :wit
Jadziu no właśnie, będzie co ma być ;:108
Reniu nie wiem komu wierzyć, ale niech się nam ta zima wyzimuje a potem jak przyjdzie wiosna to już niech zostanie prawda ;:108
Krysiu no tak, pobudzą się nam rośliny i przymrozi, no nie, ja też tak nie chcę, niech wszystko nastąpi w swoim czasie, ale jak wiesz, nie od nas to zależy ;:108
No i tego się Marysiu trzymajmy, w marcu wiosna, a przez luty jeszcze niech zima sobie zimuje ;:108

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Iwonko, moje słońce też już się zmęczyło, a może znudziło świecić w jednym miejscu i powędrowało do innych spragnionych jego złocistych promieni. ;:218
Co do ciepłego lutego, to dzisiaj zostały rozwiane mrzonki i słyszałam o nadchodzących dużych mrozach. ;:162
W sumie może to i dobrze. ;:108 Teraz ma czas mrozić, a w marcu niech ciepełkiem dmuchnie. ;:333
Tobie śniegu dosypało, a u mnie odnotowuję ciągłe braki tego białego puchu. ;:223
To może dmuchnij w moją stronę, żeby mi pobieliło... Proszę. ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U nas też wczoraj trochę dosypało dzisiaj także lecz niewiele .W TV znów na następny tydzień zapowiadają -18 no dobra niech juz będzie ten minus tylko nie taki wielki ;:174 Wiem ,że to dopiero luty .Dzisiaj znów dosypywałam na rośliny śniegu ze ścieżek a z niektórych roślin strzepywałam nadmiar Były w parterze zamiast w pionie.Fajnie tak spacerować po zaśnieżonym parku
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko miło spędziłaś czas to dobrze, bo zima jest po to żeby nabrać sił ;:215 Zima na Twojej wsi taka jak u mnie, a czytam, że w mieście marznący deszcz pada ;:oj Jak tam zasiewy coś wychodzi? Dobrej nocy ;:196
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Iwonko, czytam że wysiewy poczyniłaś. A cóż to już wysiewałaś?
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Prawda Iwonko.. ;:167 widoki miałaś piękne i moje ulubione łabędzie... ;:138 czas z wnusiem spędzony super...za chwilę i ja pocieszę się moim drugim..a po powrocie chciałabym już powitać wiosnę w ogrodzie..dzisiaj Dzień Świstaka hihi zobaczymy co pokarze ;:7 Luty niech jeszcze zimowy będzie tak jak mówisz... ale w Marcu chcę wiosny ;:108
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Iwonko jakie piękne widoczki! ;:167 Łabędzie tak majestatycznie się prezentują, ale w tym roku przekonałam się, że jednak lepiej je z daleka oglądać, bo potrafią pogonić ;:306
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witajcie dziewczyny kochane, buziaka nie wyślę, bo dopadło mnie choróbsko, no czułam się dobrze, a w koło choroby, a od wczoraj i mnie męczy przeziębienie, mam nadzieję, że nie grypa, podkuruję się, to wrócę do Was :wit
Lucynko a no właśnie, ale to niech już wymrozi i te choróbska też ;:108
Jadziu to niech ten śnieg jeszcze pobędzie sobie ale tak do końca lutego, a w marcu to już by wiosna mogła być ;:108
Marysiu coś niewiele mi wychodzi, nie wiem może zimno mają w domu, jest tak 19- 20 stopni najczęściej, ale to nic, czekam nadal, niech się nie spieszą, będzie cieplej będą rosły ;:108
Zuziu na razie to trochę egzotyków i paprykę ostrą, resztę będę siała w lutym, pod koniec pewnie ;:108
Reniu no i świstak zobaczył swój cień ;:108 , no i zima będzie jeszcze 6 tygodni, czyli tyle ile powinna, a potem już tylko wiosna, lato......
Basiu te łabędzie mieszkają tu już ładnych kilka lat, młode tylko wyfruwają gdzieś dalej, a staruchy nawet nie bardzo się boja ludzi ;:108
Idę kurować się dalej, ziółka zaparzone, syropki przygotowane, mam nadzieje, że szybko rozprawię się z tym paskudztwem ;:108
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Rozprawiaj się,Iwonko, z tym wstrętnym choróbskiem, ;:134 nie pozwól mu sobą rządzić. ;:124
Wprawdzie do wiosny jeszcze daleko, jeszcze mrozy przed nami, ale szkoda czasu na chorowanie. ;:108 Siać trzeba i pikować. ;:303
No dobra! Koniec żartów. Teraz poważnie: życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, ;:167 a przede wszystkim, by nie dopadła Cię grypa. ;:185 ;:185
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko kuruj się nie daj się choróbsku ;:196 wieszczą mrozy, a tu śnieg topnieje ;:174
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”