Ewo ten świerk był w takim stanie zakupionyEwa Janina Sadowska pisze:mme-Piękne kwiaty. A ten świerk celowo bez czubka na żywopłot formowany?
Ogrodniczka z małopolski
Halina Kwak pisze:Magdo, uformowane przez Ciebie tuje bardzo mi się podobają.
Ja, trzy moje tuje uformowałam podobnie jak Ty to zrobiłaś na pierwszym zdjęciu. Natomiast z świerka srebrnego usiłuję zrobić coś podobnego, co Ty zrobiłaś z tują na drugim zdjęciu.
Halinko ja też tworzę coś na wzór Bonsai ale na dzień dzisiejszy wygląda koszmarnie....W lecie będzie super

- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Madziu dołączam się do słów otuchy jakie już wypowiedziały moje forumowe koleżanki, my tu wszyscy ciągle 'zbieramy rozumy'mme33 pisze:Elżbieto,niestety nie znam nazw większości moich roślin.Nigdy do tego nie przywiązywałam większej wagi aż dotarłam TUTAJ na to wspaniałe forum i jest mi troszkę wstyd,widząc jak inni operują nazwami i niesamowitą wiedzą ogrodniczą.Ale wszystko przede mną[/b]
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu. Oglądnęłam Twój ogródek. Bardzo piękny. Tylko pozazdrościć oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Ja mam niestety działkę 12 km od domu, więc dojazd mam utrudniony, lecz staram się być na niej jak najczęsciej. Podglądam rozwiązania i będę z niektórych korzystać. Życzę dalszych sukcesów i będę tu zaglądać. A liriope przepiękna. Muszę zacząć szukać. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki