Mariuszu, witaj
Ten szał to nic dobrego, dzisiaj sobie róży wybrałem następnych przez pewną osobę

ale jeszcze nie zamówiłem.
Pomysł na miejsce łatwiej znaleźć, ale wykop te doły
Sprzęt to stary jest, Samsung ES70. Ale ciągle dobry

Z opinii wynika, że zdjęcia niezbyt ostre, co widać trochę przy panoramach, za to świetnie odwzorowuje kształty.
Olu, starość psychiczna wychodzi fizycznie
Seba, ano mam arbuza. W zeszłym roku miałem takie wielkości jabłka, ale takich słodkich to w sklepie nie dostaniesz
Ja zakupy mam prawie zrobiony, jestem gorszy niż niektóre kobiety

No ale jak mi coś wykupią to się zdenerwuję i na co mi to
Byłem na łące i na zamarźniętym wylewisku, tj. miejscu gdzie woda ciągle stoi i rosną super krzaki, których nie lubią rolnicy a ja uwielbiam.
Mam 96 zdjęć, także partyjkami wszystko pokażę
Najważniejsze, że czuć wiosnę w powietrzu i słyszałem żurawia! I nie wiem, czy drugiego też nie, bo był to kierunek obrócony o 180 stopni i z dużej dali, a chrupał mi śnieg pod nogami i za wolno się zatrzymałem, by w pełni to stwierdzić. Jednak jeden na pewno
I sobie wybrałem nowe róże, świetnie, co nie?
Elfe
Snow Waltz
Tropical Sunset
Flammentanz
Eddy Mitchell
Veilchenblau
Nie ma to jak je wybierać na zasadzie ,,podoba mi się, na razie mam miejsce, a ta jest pnąca to w ogóle no problem

"
Będę płakać jak będzie trzeba posadzić
Ale jaki będzie efekt!!! Prawie wszystkie róże mam pachnące. Dodajcie lilie i goździki, wiciokrzewy i kilka powojników, jaśminowce i budleje, liliaki i tulipany, wiśnie i piwonie, i masę innych, rany, przecież ja tam będę mógł ludzi dusić

Tym bardziej że trawami się jeszcze od wiatru zasłonić chcę
Tylko nie aktywujcie mojej logiki. Niech ona sobie smacznie śpi
jakoś to się upchnie, tutaj łokciem, tam kolanem...
Sadzenie calli w grudniu to zły pomysł. No chyba że się naprostują
Oo, nowa strona. No to edit i jeszcze kilka
Następnie krzaczory zalane lodem