Ewciu,oj dużo nie mam roślin w swoim ogrodzie .chociaż sporo już jest,na pewno nie mam dużo małych roślin ,bo one w tym dużym ogrodzie trochę się gubią ,jak przeglądam oferty ,to z żadnej firmy nie mogę wyjść i tylko dorabiam rabaty

,ale na pewno nie będę mieć wszystkich roślin bo to niemożliwe i nie da się mieć wszystkiego.pozdrawiam
Ewelinko,z irysami jest trochę pracy ,bo trzeba je co parę lat odnawiać ,przesadzać ,nie chcą długo rosną na jednym stanowisku,ale sa cudowne i warto je mieć ,ja już wychodzę do ogrodu i coś pracuję po troszeczku,czuję się jak w kurorcie,pięknie świeci słonce ,śniegu sporo,ja odpowiednio ubrana ,a mój sprzęt zimowy to sekator

,pozdrawiam
Aluś,to zimowe słoneczko,co teraz świeci troszkę mnie obudziło,ale wszystko robię dla relaksu i powolutku

,wspomnienia i dla mnie lekarstwem ,bo widać na zdjęciach ,że warto mieć ogród i móc w nim pracować ,to leczy i duszę i ciało

,pozdrawiam
Marysiu,nie podejrzewam Cię o stracenie rozsądku

,nie wiem co mam pierwsze pokazywać ,bo oprócz róż to są lilie,ostróżki ,floksy,i cała reszta,tyle tego ,że nie umiem wybrać,ja wczoraj już wycięłam jedno poletko malin zostało jeszcze jedno,i nawiezienie obornikiem i gotowe na wiosnę będzie ,a w ogrodzie też dużo różnych wycinek,ale mamy na to cały luty,to może zdążymy,pozdrawiam
Ala,mam sporo śniegu ,ale on w niczym mi nie przeszkadza,maliny wycięłam bez problemu,też się rozleniwiłam,ale powolutku dla relaksu coś działam ,nic nie sieję na razie,będę w marcu,irysów mam sporo nowych i nawet takich co jeszcze nie kwitły ,wszystko sadzone w tamtym roku,wiec może w tym będzie ich więcej ,ubieram się odpowiednio i odżywiam też odpowiednio do zimy,

może to mnie ochroni przed choróbskiem ,pozdrawiam
Soniu,szałwię omączoną kupuję na targu ,parę szt i to mi wystarczy ,kolor ma piękny ,wiec musi być u mnie też sporo śniegu,ale mało zrobiłam w jesieni ,bo dużo spraw bardzo dla mnie ważnych musiałam załatwić w jesieni i cały ogród zostawiłam na pastwę losu,teraz to muszę nadrobić ,pozdrawiam
Kasiu,dobrze,że się tak nawzajem napędzamy ,bo mogłybyśmy siąść na laurach ,albo by się nam coś odechciało,a tak to przeciwnie ,ciągle chce się nam więcej,pozdrawiam