iwona0042,,witaj kochana widzisz jak to mnie grypsko na forum rzuciło.. i nie tylko to po prostu zatęskniłam za wiosną ..kolorami..a i do was miło zaglądać i tez witać.. przyjdzie czasz że nie będzie takich możliwości..trzeba korzystać na maksa
Dziękuję kochana staram się jak tylko mogę..wszelakie mikstury stosuje...i chyba już powoli zdrowieje..dzisiaj już byłam w domku, przepalić w piecyku..ptaki nakarmiłam..czyli wracam do żywych..
Reniu, już jestem u Ciebie Trochę mi co prawda zajmie zanim będę na bieżąco, ale będę gonić wątek. Znasz nazwę tego powojnika, którego pokazujesz na tej stronie? Śliczny jest W tym roku mam ochotę sobie ich kupić i szukam fajnych odmian
Iwonka1....to jest Clematis / Ragan? PATRYCJA ANN FRETWELL "Pafar"...Witaj ciesze się ze jesteś to już Cie nie zgubie.. iwona0042,,Iwona a może chcesz nasiona jego?
Reniu czy to jest hibiskus?, jeśli tak to proszę, błagam o patyczka , bo jak nie to sama przyjadę i sobie wezmę
No i do zobaczenia, bo widzę Ciebie, widzę
O tym Reniu mówię , wiosną Reniu jak się pobudza hibiskusy to przytniesz patyczka z tzw piętką i to wszystko
Wiem Iwonko bo tylko tego mam pełnego tylko nie wiedziałam jak to zrobić i kiedy..teraz już wiem to jak co to Ci wyślę..jeśli oczywiście nie wymarzł bo go nie okryłam na zimę..