Dzień brzydki , pochmurno , ciemno mimo to byłam na działce - śniegu jest jeszcze trochę i roślinki okryte , gorzej te co zostały w domku - wszystko sczerniało

Witam Martusiu

Masz rację ogród bez lilii to nie ogród ale i inne kwiatuszki muszą być .
Bardzo dziękuję i też pozdrawiam cieplutko

Alu

Dzięki mnie tez się podobają i mogłabym tak w kółko je oglądać .
Stary domek nie ma piwnicy a szkoda bo tam by mi nie zmarzło nic .
Ja również pozdrawiam

Witaj Marysiu !!
Moja Leycesteria też okryta na początku jak były mrozy i tak została , mam nadzieję że nie zmarznie .
Nie wysiewałam nigdy to Ci nie poradzę - próbuj , może coś wyjdzie z tego .
U mnie też biało ale słonko nie świeci i dlatego tak dziwnie - ja już chcę wiosny !!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki i wzajemnie

Tereniu Ja tez bardzo lubię lilie , one tak pięknie pachą , długo kwitną i są tak kolorowe że

ja na starej działce wszystkie sadziłam w dużych wiadrach , nornice się nie dobierały ale się nie rozrastały i musiałam pamiętać żeby je podlewać , tutaj mam wszystko w ziemi , zobaczymy co zostanie po zimie .
Dziękuję i też pozdrawiam

Lucynko dziękuję w imieniu lilii

Mnie tez się te ciemne bardzo podobają a tak trudno było mi takie kupić bo zawsze były pomyłki .
Nawet dużą leocysterę trzeba dobrze okrywać bo zmarznie - ona z cieplejszych stron , to i ciepło lubi

Bardzo dziękuję i wzajemnie

Stefciu cieszę się że Ci się podobają , mnie też

Tak zgadza się miałam taką , mam listę jak kupowałam ale opisy sa przy liliach i trudno mi wszystkie nazwy dopasować bo mam ich sporo a niektóre są bardzo podobne do siebie .
Mam smolinosy , niedawno pokazywałam ale jeszcze raz pokażę

Ewuniu dzięki że jesteś

Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i życzę spokojnej nocy a jutro pięknego i miłego dnia