Moje małe zielone co nieco -cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje małe zielone co nieco -cz. II

Post »

Witaj. Piękne kolory astrów masz u siebie ;:138 . Szkoda , że masz tak mało czasu na ogród i przykro mi z tego powodu :(. Mam nadzieję, że wiosna przyniesie Ci dużo więcej czasu na wszystko ;:108. Tak to czasem jest , że zmiany nie zawsze są na lepsze i mówię tu o Twojej pracy . Mam nadzieję, że wszystko Ci się unormuje . Pozdrawiam :wit.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Olka, co tam nowego? Mam nadzieję, że wszystko się w miarę unormowało? Czekamy ;:196
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

Olu, odezwij się Kochana, co tam u Ciebie :wit
Mam nadzieję, że w pracy wszystko ułożyło się po Twojej myśli. \
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Olu. Co słychać u Ciebie w Nowym Roku ?? Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Witajcie kochani w 2017 roku. :wit
Moje ostatnie wpisy były ,,aż" wrześniowe ...Z tego powodu, jest mi okropnie wstyd i głupio że tak was zaniedbałam. :oops:
Zaniedbałam grupę ludzi na których zawsze można było liczyć...Moja wina, moja wina...
Jak wiecie miałam problemy z nową pracą. Bardzo odbiło mi się to na mojej psychice... ;:222 Do tego stopnia że w październiku złożyłam wypowiedzenie i zwolniłam się. A potem dopiero się zaczęło...Dotarło do mnie , że zostałam bez pracy i co dalej. O niczym innym nie byłam w stanie myśleć.Nie cieszyło mnie nic. Ogród odszedł na boczne tory a może było i tak, że przestał być ważny.
Nie robiłam żadnych zdjęć a tak pięknie kwitły nowe nabytki chryzantemowe...Nie chciało mi się nawet róż zabezpieczać na zimę. Gdy już mróz chwycił dość porządnie ,coś mną potrząsnęło i poleciałam moje królewny kopczykować...
Wiosną chyba bym się zapłakała, gdyby coś im się stało przez moją głupotę.
W grudniu znalazłam pracę w Biedr... :tan Pierwsza moja myśl była :gdzie ja się pcham przed świętami.Skok na głęboką wodę.Ale dałam radę.Już się coraz lepiej tam czuję.
Wiecie , będę miała oko na wiosenne cebulki. Dam cynk jak już będą... ;:333
Szkoda tylko , że muszę dojeżdżać. Tyle lat pracowałam blisko domu... ;:145 No ,ale cóż zrobić.

Teraz już oficjalnie ...Ewelinko , Marlenko ,Małgosiu Pepsi ,Soniu,Elu,Małgosiu Clem ,Emi ,Beatko , Mati dziękuję że czekaliście na mnie... ;:196
Dla was wrześniowe fotki które jeszcze nie pokazywałam...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeszcze chciałam powiedzieć ,że wasze wątki na bieżąco podczytuję, tylko nie miałam weny aby się ujawniać i wpisywać.
Teraz mam nadzieję że już się to zmieni... ;:108
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Olu dobrze, że już spokojniej możesz pracować. ;:168 Coraz mniej ludzi do pracy, może wreszcie będzie się pracownika szanować. ;:108 Ipomea w dwu kolorach razem prześliczna. ;:oj Nigdy nie kupowałam ciemnej, trzeba to naprawić. :) Pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Soniu, dobrze że jesteś kochana. Mam nadzieję, że zły okres w pracy to już tylko wspomnienia...
Teraz tylko do przodu... :uszy
Ciemna Ipomea taki fajny kontrast robi wśród roślinności. Swoją wykopałam i chciałam przechować przez zimę.
Niedługo się okaże czy mi się udało... ;:224
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Olu też wykopałam bulwy, ale miały drobne otworki, jakby jakieś nicienie się zagnieździły. Wyrzuciłam, bo bałam się, że zgniją, a miałam je przechowywać u przyjaciół. ;:174
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Widzisz, silna kobieta jesteś ;:159
Teraz tylko z głową w górze, masz nowe doświadczenie, mimo przeciwności dałaś sobie radę i miałaś tylko dołek a nie wpadłaś w marazm jak wielu innych ;:215
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Soniu może szkoda że jednak je wyrzuciłaś. Może by coś z nich jednak było...
U mnie dość trudno je zdobyć. Te, jakimś cudem rzuciły mi się w oczy, na wiosennej wystawie kwiatów w Chorzowie.

Mati wiesz co , w pewnym momencie wydawało mi się że jednak to jest wielki dół...Ale wyszłam z niego , dałam radę i mam nadzieję ,że już to co złe nie wróci...A i więcej wolnego mam niż w tej poprzedniej pracy...Więc tylko czekać wiosny i ogrodowania...
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

Olu - miło Cię spotkać w dobrym nastroju, z lepszą i spokojniejszą pracą i z ogromna chęcią do wiosennego ogrodowania ;:138 ;:196 Cieszę się, że się poukładało!
Ja na dojazd "tracę" ok 5 godzin, więc na pewno nie masz gorzej ;:172 To tak na pocieszenie co do dojazdu do pracy.
Jak czytałam to zdanie, że .... na co się pcham przed świętami.... " to myślałam, że napiszesz o przecenach cebulowych, że Ci będzie ciężko nie kupić jak przez te kilka godzin będą na Ciebie spoglądać zza półek ;:306
Zawsze mogę Ci wilca kupić, jak nie podejdziesz w tym roku :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

_oleander_, takie życie kochana że czasami doły załapujemy. Jesteśmy ludźmi i mamy prawo do słabości, a zwłaszcza kobiety na których barkach spoczywa całe życie rodzinne. Ważne, że się ogarnęłaś i do przodu kochana, do przodu, cofać się zakazano :lol: Nic nie dzieje się na nic, widocznie tak musiało być.
Teraz poprosimy o zimowe obrazki :lol:
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Olu ;:196 . Bardzo fajnie, że już wróciłaś ;:168 . Zdjęcia przepiękne i bardzo fajnie, że nastrój już trochę lepszy ;:108 . Praca w B.. na pewno nie jest łatwa ale ciesze się, że udało Ci się coś znaleźć ;:108 . Do dojazdów też idzie się przyzwyczaić ;:108 . Za cynki o roślinach na pewno będziemy wdzięczni ;:224 . Trzymaj się cieplutko i pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

W życiu już tak jest-raz z górki raz pod górkę ,dobrze że odzyskałaś spokój :wit
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Olu fajnie,że wracasz ;:333 Powodzenia w nowej pracy,najważniejsze,by mobingu nie było i fajnej szefowej Ci życzę ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”