Izo piękne te liliowce kilku z nich na pewno nie mam. Ale napisz gdzie M kupił Ci pełnego ciemiernika i za ile no i jeszcze raz w sprawie żółtej piwoni nie bardzo wiem jak napisać do Ciebie na pw
Genia Przepraszam że jestem taka zielona to co dla Was oczywiste dla mnie niekoniecznie może napisz do mnie e-genia@wp.pl
Mariolu nie od razu Kraków zbudowali. Nawet się nie obejżysz jak nie bedziesz miala gdzie sadzić liliowców. U mnie muszę naprawdę pogłówkować ,żeby mieć jeszcze miejsce na nowości
Genia
Izo ależ pokazałaś przecudne liliowce, to jest moja nowa choroba, ja mam tylko 2 kolorki, ale tak mi się podobają, że na pewno na tym nie poprzestanę. A na razie zachwycam się Waszymi
e-Genia,coma 95,rogalm1,hal1959,Agness,Gabriela dziękuję za odwiedziny.Na drugi rok jak zakwitną tegoroczne nabytki to się trochę ta galeria powiększy. Anitko niestety nie znam wszystkich odmian.
IZA jestem też ciekawa tego ciemiernika . Z tego co pamiętam / początek roku/ to jesteś już właścicielką pięknych , orginalnych ciemierników . Ja niestety nie dotarłam do tego ogrodu /podawałaś mi adres/ , tylko oglądałam w necie . Są piękne