Jadziu, malutkie pytanko, czy Twoja duma-ta śliczna róza -czy na zime mocno ja przycinasz?, czy moze nic a nic? Pewnie nie w pore to pytanie, ale chciałabym sie dowiedziec. Dziękuje z góry za odpowiedź, pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu witaj z rana. To juz wszystko wiadomo. Hania ma teraz pole do popisu :P
Jadziu, malutkie pytanko, czy Twoja duma-ta śliczna róza -czy na zime mocno ja przycinasz?, czy moze nic a nic? Pewnie nie w pore to pytanie, ale chciałabym sie dowiedziec. Dziękuje z góry za odpowiedź, pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
Witam serdecznie
* Ewuś* oj całuśny to on jest ja czasami to się zastanawiam czy mu mój krem tak smakuję , czy naprawdę jest taki całuśny i kochliwy
* Giguś * Jak Duma Jadzi przekwitnie to wycinam wszystko co wyrasta z ziemi czyli dziczki , marne gałązki i krzyżujące się, resztę wiąże aby śnieg nie połamał i czekam do wiosny . Wiosną wycinam wszystko co przymarło zostawiam tylko ładne zdrowe gałęzie . Podsypuje nawozem i czekam
* Ave * On nie wyje
*Haniu*
Myślę ,że Ty masz największe szanse.
*Tu.ja*Mój ciemiernik ma chyba około 3 lat , pierwszej zimy nie kwitł , a teraz jak zacznie późną zimą to aż do lata.
Miłego dnia kochani
* Najpewniejszym sposobem, by czuć się szczęśliwym, to sprawić, by ktoś inny był szczęśliwy.*

* Ewuś* oj całuśny to on jest ja czasami to się zastanawiam czy mu mój krem tak smakuję , czy naprawdę jest taki całuśny i kochliwy
* Giguś * Jak Duma Jadzi przekwitnie to wycinam wszystko co wyrasta z ziemi czyli dziczki , marne gałązki i krzyżujące się, resztę wiąże aby śnieg nie połamał i czekam do wiosny . Wiosną wycinam wszystko co przymarło zostawiam tylko ładne zdrowe gałęzie . Podsypuje nawozem i czekam
* Ave * On nie wyje
*Haniu*
*Tu.ja*Mój ciemiernik ma chyba około 3 lat , pierwszej zimy nie kwitł , a teraz jak zacznie późną zimą to aż do lata.
Miłego dnia kochani
* Najpewniejszym sposobem, by czuć się szczęśliwym, to sprawić, by ktoś inny był szczęśliwy.*

- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadwiniu - ale piękne zdjęcia nam pokazałaś!
Od razu zrobiło się weselej i kolorowiej!
A Gucio faktycznie - bardzo fotogeniczny. Nie dziwię się Hani, że taka w nim zakochana.
A wracając do drzew - ja tam bym chyba nic nie sadziła. Uwielbiam przestrzeń,
a drzewa z drugiej strony dróżki ograniczyłyby ją.
Hm... ale kilka sumaczków możnaby chyba posadzić . Pięknie by jesienią wyglądały.
Od razu zrobiło się weselej i kolorowiej!
A Gucio faktycznie - bardzo fotogeniczny. Nie dziwię się Hani, że taka w nim zakochana.
A wracając do drzew - ja tam bym chyba nic nie sadziła. Uwielbiam przestrzeń,
a drzewa z drugiej strony dróżki ograniczyłyby ją.
Hm... ale kilka sumaczków możnaby chyba posadzić . Pięknie by jesienią wyglądały.
Pozdrawiam serdecznie
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też nie lubię zimy Kocham słońce i te nasze piękne róże . Nie mogę się doczekać , aż zobaczę swoje nowo posadzone kwitnące różyczki 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków