Familokowego ciag dalszy
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowego ciag dalszy
Jadziu Twój Rasputin jak nastolatek przytula Elżbietkę, fajne połączenie róży i powojnika.
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Jadziu, zaklepałam sobie dzisiaj w wysyłkowym rutewki
Białą i różową i tę niską też. I niekoniecznie muszą u mnie rosnąć na 3 metry w górę
, wystarczy, że osiągną ich "książkowy" wymiar, czyli półtora metra. Ale dobrze wiedzieć, że potrafią iść aż tak bardzo wzwyż.
Nie wiem czemu mi wcześniej umknęły..... Ale lepiej późno je mieć niż wcale

Nie wiem czemu mi wcześniej umknęły..... Ale lepiej późno je mieć niż wcale

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja tylko jestem podglądaczem . Spędzamy czas na spotkaniach a jest trochę tego, Janka kończy urlop we wtorek to będę miała czas FO. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu i gdzie Ci się to wszystko mieści? zawsze ogród Twój kojarzę głównie z różami, a tu tylko ciekawostek 
Lilie i liliowce

Lilie i liliowce

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
MARYSIU przecież ja zawsze piszę, że czego to ja u siebie nie mam
.Jednak wszystko się mieści w małym ogródku.No cóż wychodzę z założenia ,że im ciaśniej tym przyjemniej i nikt na razie nie narzeka
IRENKO no tak szalejecie ,bo przecież masz mnóstwo psiapsiółek w klubie i nie tylko.Bawcie sie dobrze ,bo to juz końcówka i dopiero zobaczycie się latem to musicie się sobą nacieszyć.Niestety życie zbyt szybko ucieka.Pozdrowienia dla wesołej gromadki
BEATKO ,żeby wyrosły na taka wysokość nie musisz ich specjalnie do tego namawiać.One tak od siebie zaszaleją
W sezonie nie ma czasu na dokładne przeglądanie fotek bo wieczorem padamy na pysk .Dlatego zimą są powtórki tego co było latem a czasem pokazują się fotki które w sezonie nie były pokazywane
ANUSIU witam noworocznie no cóż myślę ,że ten zalotnik nie rozkocha w sobie tej świętej
Z tego co obserwuję ona go po prostu ignoruje
On nie umie jej dorównać ani wysokością ani wigorem

IRENKO no tak szalejecie ,bo przecież masz mnóstwo psiapsiółek w klubie i nie tylko.Bawcie sie dobrze ,bo to juz końcówka i dopiero zobaczycie się latem to musicie się sobą nacieszyć.Niestety życie zbyt szybko ucieka.Pozdrowienia dla wesołej gromadki

BEATKO ,żeby wyrosły na taka wysokość nie musisz ich specjalnie do tego namawiać.One tak od siebie zaszaleją

ANUSIU witam noworocznie no cóż myślę ,że ten zalotnik nie rozkocha w sobie tej świętej

- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Skąd Jadziu u Ciebie tyle śniegu? Pewnie gdybym zebrała z trzech lat ten co padał w Poznaniu, też by się zebrało tyle, co u Ciebie. Pokazałaś ślicznego The Pilgrimm. Od dawna go masz? Ja swojego wsadziłam ubiegłej wiosny, jest malutki, wątlutki i miał zaledwie kilka kwiatów. Ale liczę na niego. Oj, bardzo liczę!
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Róża Evelyne piękna! Ma taki szlachetny kształt 

Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Zdecydowanie im ciaśniej tym przyjemniej.
Ale tej wiosny chyba będziemy miały więcej miejsca, bo chyba cięcie wiosenne będzie mocne.
Mróz nie odpuszcza i te -20 stało się normą od kilku dni.
Sama nie mogę się doczekać kiedy odpuści, żeby zobaczyć jakie są straty bo bez nich pewno się nie obejdzie.

Ale tej wiosny chyba będziemy miały więcej miejsca, bo chyba cięcie wiosenne będzie mocne.
Mróz nie odpuszcza i te -20 stało się normą od kilku dni.
Sama nie mogę się doczekać kiedy odpuści, żeby zobaczyć jakie są straty bo bez nich pewno się nie obejdzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Oooo śliczna ta Anisade! Jadziu wiem wiem, ale widzę ogród i obserwuję ile w nim róż, a to nie są malutkie rośliny
Mróz coraz mniejszy, może zima już nam odpuściła?

- JAKUCH
MARYSIU śliczna Anisade i dobrze ,ze wreszcie ruszyła ,bo juz chciałam ja wyeksmitować .Siedziała chyba z 3 lata bez ruchu a ubiegłym roku wystartowała jak z katapulty
Chyba przeczuwała ,ze wisi nad nią szpadel
Trochę zelżał mróz lecz daleko do tego ,żeby odpuścił nic się na to nie zanosi jak na razie.Na razie panuje wszechobecny SMOG
GRAŻYNKO ja i tak miałam zamiar zrobić ostre wiosenne ciecie bo widziałam jak latem musiałam wiązać swoje wielkoludy i podpierać z każdej strony.Obejrzałam wszystkie róże i jak na razie mają zielone pedy .Jednak jak mróz puści to wszystko zobaczymy
BASIU Evelyne to nowość i jak na razie nie pokazała sie z dobrej strony wiec czekam czym się w tym sezonie popisze
EWCIA Pilgrim ma juz spor lat lecz 2 lata temu był przesadzany w bardziej słoneczne miejsce.W ubiegłym sezonie dopiero musiał się zaaklimatyzować więc czekam co pokaże w tym sezonie.On ma jednak grube pędy bo swoje lata ma

GRAŻYNKO ja i tak miałam zamiar zrobić ostre wiosenne ciecie bo widziałam jak latem musiałam wiązać swoje wielkoludy i podpierać z każdej strony.Obejrzałam wszystkie róże i jak na razie mają zielone pedy .Jednak jak mróz puści to wszystko zobaczymy
BASIU Evelyne to nowość i jak na razie nie pokazała sie z dobrej strony wiec czekam czym się w tym sezonie popisze
EWCIA Pilgrim ma juz spor lat lecz 2 lata temu był przesadzany w bardziej słoneczne miejsce.W ubiegłym sezonie dopiero musiał się zaaklimatyzować więc czekam co pokaże w tym sezonie.On ma jednak grube pędy bo swoje lata ma

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Jadziu, u Ciebie przy tych mrozach przynajmniej śniegu pod dostatkiem. Róże mają kołderkę z białego puchu. U mnie pokrywa tak marna, że ledwo przykrywa trawę. Zaczynam martwić się o róże
Niektóre są zupełnie bez kopców, a reszta kopczyki ma maleńkie 

- JAKUCH
DOROTKO to są dzisiejsze fotki nawet ich nie obrabiałam tylko tak wrzuciłam co pierwszy raz mi się zdarzyło
Pokrywa jest z jakieś 30 cm też nie jest zbyt duzo ale zawsze coś .Cóż bedzie wiosenna loteria kto przetrwa .U mnie mają kopczyki tylko jesienne przesadzenia reszta musi sobie radzić .Na razie wszystkie pędy są zielone lecz jak mróz odpuści to już coś będzie wiadomo.Teraz chociaż widać za ogródkiem dalszą perspektywę a w ogródku jest dużo jaśniej

- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Jadziu, super konstrukcja karmnikowa dla ptaszyn!!! 

Pozdrawiam, Basia.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Jadziu mój pierwszy spacer w tym roku u Ciebie więc zdrowia dla całej rodzinki i samych szczęśliwych dni
U nas też solidny mróz trzyma i nie ma zamiaru odpuścić ale opady śniegu były wcześniej więc obawy o szkody w ogrodzie jakby mniejsze niż w poprzednim sezonie.
Kobietko pokaż bliżej ten karmnik dla ptaszków bo widzę,że cosik nowego wymyśliłaś .
Dziękuję za piękne kolorowe wspomnienia .

U nas też solidny mróz trzyma i nie ma zamiaru odpuścić ale opady śniegu były wcześniej więc obawy o szkody w ogrodzie jakby mniejsze niż w poprzednim sezonie.
Kobietko pokaż bliżej ten karmnik dla ptaszków bo widzę,że cosik nowego wymyśliłaś .
Dziękuję za piękne kolorowe wspomnienia .
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Tak Jadziu widziałam ile u Ciebie śniegu i zima na całego