Pod Puszczą cz-1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pod Puszczą cz-1
Alu dzięki za namiary na szkółkę ,faktycznie ceny superowe i coś dla Zuzi jest białego!
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko nie ma za co .
Dwa lata temu z moją znajomą kupowałyśmy u nich trawy i podzieliłyśmy się nimi na pół .

Dwa lata temu z moją znajomą kupowałyśmy u nich trawy i podzieliłyśmy się nimi na pół .
Pozdrawiam Alicja
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Alu ,dzięki . Ja też przewertowałam ten sklep , ale wiosną pozostanę jednak przy Alb.... Przy każdorazowej zapłacie za przesyłkę wolę skupić się na kupowaniu roślin po kilka egzemplarzy dwa razy w sezonie bo i efekt w ogrodzie będzie lepszy .
-
Alu ja tak robię z moją sąsiadką!
Elu ,ale przyznaj że szkółka warta polecenia!
Założyłam nowy wątek,ale nie potrafię go dać do stopki!: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=99174
Już jest dobrze.
Elu ,ale przyznaj że szkółka warta polecenia!
Założyłam nowy wątek,ale nie potrafię go dać do stopki!: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=99174
Już jest dobrze.
- pela11
Jak najbardziej Bożenko , tyle tylko że ja nie bardzo mam się z kim dzielić tu u mnie na miejscu , zresztą póki co ,mój ogród wchłonie każdą ilość roślin.
-
Elu , tak jakoś się nam udaje wymieniać z sąsiadką,zawsze to coś innego.Szkoda, że tak daleko jesteś!
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Moja sąsiadka nie skora do kupowania roślinek, tłumaczy brakiem sił
. Dziwne to że jak dam to bierze.
W tej szkółce mayla trzeba przyznać że są tanie jeżówki. Tylko tanie nie zawsze idzie w parze z jakością.
Kto wie... 

-
Zuziu
trzeba się przekonać,ale wysyłają dopiero 1 kwietnia.

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to już teraz będzie tylko lepiej, do wiosny siły nabierzesz 

- pela11
Hej , dziewczyny , robię sobie jeszcze przerwy na drzemki więc znikam co jakiś czas .
Zuzanko , masz rację że czasami tanio wychodzi drożej , już się o tym kilka razy przekonałam i wolę zapłacić 2zł więcej ale mieć towar bardzo dobrej jakości .
Bożenko , moje znajome to albo już nic nie chcą , albo mają wygórowane potrzeby i są kolekcjonerkami roślin , więc szukają rarytasów .
Iwonko , najbardziej to mi brak powietrza , ale nie wiem kiedy będę mogła wyjść bo na razie jest zima a i mam jeszcze 2 tygodnie kwarantanny .Mam nadzieję że po połowie miesiąca jak pogoda pozwoli będę mogła wybrać się po nasiona i zamówioną taczkę .Nie wspomnę że chętnie pojechałabym z synem zobaczyć co słychać w ogrodzie , na taki mały spacerek ,ale to pewnie będzie realne dopiero w lutym.

Zuzanko , masz rację że czasami tanio wychodzi drożej , już się o tym kilka razy przekonałam i wolę zapłacić 2zł więcej ale mieć towar bardzo dobrej jakości .
Bożenko , moje znajome to albo już nic nie chcą , albo mają wygórowane potrzeby i są kolekcjonerkami roślin , więc szukają rarytasów .
Iwonko , najbardziej to mi brak powietrza , ale nie wiem kiedy będę mogła wyjść bo na razie jest zima a i mam jeszcze 2 tygodnie kwarantanny .Mam nadzieję że po połowie miesiąca jak pogoda pozwoli będę mogła wybrać się po nasiona i zamówioną taczkę .Nie wspomnę że chętnie pojechałabym z synem zobaczyć co słychać w ogrodzie , na taki mały spacerek ,ale to pewnie będzie realne dopiero w lutym.

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Elu niech chcę Cię straszyć ,ale z wychodzeniem to musisz być bardzo ostrożna .
Dziewczyny co do niskich cen to zauważcie ,ze to nie sklep tylko szkółka ,wiec odchodzi marża sklepowa .Tak myślę .
Nie chcę za nich ręczyć bo nawet za siebie człowiek nie powinien .
Ja na spółke kupuje ze znajoma ,która mieszka od mnie 25km
Wiosną będziemy razem zamawiać róże ,podzielić ich się nie da ,ale za to przesyłkę będziemy miały na pół
Zuziu ja lubię dzielić się tym co mam ,ale nie lubię cwaniactwa
chyba ,że Twoja sąsiadka nie ma na nowe roślinki i wstydzi się do tego przyznać to by ją usprawiedliwiało .
Pozdrawiam
Dziewczyny co do niskich cen to zauważcie ,ze to nie sklep tylko szkółka ,wiec odchodzi marża sklepowa .Tak myślę .
Nie chcę za nich ręczyć bo nawet za siebie człowiek nie powinien .
Ja na spółke kupuje ze znajoma ,która mieszka od mnie 25km

Zuziu ja lubię dzielić się tym co mam ,ale nie lubię cwaniactwa

Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Elu..liliowiec z ostatniego zdjęcia bardzo ładny.
Znasz jego nazwę.
Ooo chyba już znalazłam, czy to nie Blue Sea
Właściwie to za innym kolorem wypatruję ale im więcej oglądam tym bardziej koncepcja mi się zmienia.
Ciekawe jaka będzie końcowa.
. Ja tłumaczę to tym że nie jest tak zielono zakręcona jak my, choć cwaniactwo ma także. 

Otóż maalicjad31 pisze:
Zuziu ja lubię dzielić się tym co mam ,ale nie lubię cwaniactwachyba ,że Twoja sąsiadka nie ma na nowe roślinki .
![]()

-
Elu Twoje liliowce są piękne, zwłaszcza ten liliowy kolor .Elu damy radę ,na odległość będziemy się wymieniać!
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eluś Ty się nie spiesz, wszystko w swoim czasie, wydobrzejesz i będziesz śmigać jak mały samochodzik, ale nie teraz